Thursday, October 27, 2011

Cuti-cuti Deepavali

Seronok pabila pergi bercuti bersama tersayang dan bersama mereka seharian tanpa ada kacauan dari mana-mana pihak.

Wiken baru ni saya bersama keluarga menghabiskan cuti deepavali kami secara ekspress di Melaka (dekat aje) almaklumlah En Habi sibuk dengan tugasan dan tak berapa ada masa untuk meluangkan cuti berhari-hari begitu aje, so tempat yang paling dekat dan cepat sampai ialah Melaka setelah Port Dickson penuh.



Kami bertolak ke Melaka pada malam hari Selasa (tak plan) lepas balik dari kerja duduk-duduk sambil kakak dan anak2 kata bosan duduk bercuti di rumah so En Habi decide suruh kami sekeluarga pi pack barang2 dan bertolak.

PANTAS!

Tak banyak tempat pun yang kami pergi sebabnya satu hari aje bercutinya so kami ambil gambar dari dalam kereta aje dan selebihnya anak2 sibuk ajak nak makan ice cream dan jalan2.
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 comments:

Aziela said...

awak ke Melaka...saya ke Kuantan plak.... adehhh..

mak encik | SZ said...

ahaaa...
kalo saya ni kak,
mmg byk bercuti aka berjalan2 dalam keta amik gambar lalu lalang je...hihihi
cam sama "spesis" ye para somi albiziss ni..ihiksss

Rahmah Ram Ram said...

Aziela: laaa awak dah balik sana dah hihi...how's ur holiday? mesti seronok adam.

Sz: iyelah dapat hubby jenis tak nak berjalan dan mengeluarkan peluh ni yang payah..habiskan masa duduk dalam snap gambar apa patut aje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...