Tuesday, October 11, 2011

TGV Birthday Surprise for Nuffnangers

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah saya telah kembali bertugas seperti sedia kala. Bercuti dan merehatkan diri dan minda daripada kesesakan dan kepenatan di hari minggu. Semoga hari anda hari ini akan lebih baik dan ceria selalu.


Nampak tak gambar kat atas tu?

Haaa.......Sampai aje di ofis terus bukak Gmail dan terpandang akan emel dari NUFFNANG....hehehe.. saya dapat hadiah harijadi dari NUFFNANG (bising aje, orang lain dah dapat lama dah tak bising pun...JAKUN kan?) Biasalah...saya ni kalau dapat apa-apa aje yang berkaitan dengan blog ni akan cepat terKAGUM dan terOVER EXCITED.... Maafkan saya ye kalau membuatkan ada dikalangan anda yang membaca entri saya ni naik meluat dan menyampah..AMPUNN!!

Terima Kasih NuffNang!! Terima Kasih TGV CINEMAS!! Harusss pergi ambil di pejabat mereka dengan kadar secepat kilat.

Mekasih sekali lagi.

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hari tu saya pegi tiket dah abis last2 dia ganti dgn 6 tiket terus...

Rahmah Ram Ram said...

Wahh!! Betul Ke Mrs. Eady?? Harus pergi ni ...seronok berganda-ganda...

Aziela said...

Wah,,tahniah..tahniah....

Rahmah Ram Ram said...

Aziela: Mekasih awak..lepas ni insyaallah rezeki awak ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...