Tuesday, October 18, 2011

Blogger! Jom Kenal

Assalammualaikum...

Petang-petang yang mendung dan sejuk ni saya nak jugak menjoinkan diri ke segmen anjuran Genkcorner.


Those kawan-kawan yang nak melibatkan diri bolehlah terus ke laman sesawang beliau dan berkenalan dengan lebih lanjut. Tak susah cuma KLIK sahaja.

Untuk pengetahuan anda, segmen ni ada tarikh tutup tau iaitu pada 22 Oktober 2011,11.59 malam.

Jadi sempat lagi kalau anda semua nak habis buat assigment ke masak ke, basuh ke, boleh dan sempat lagi.

Nota ringkas serba sedikit mengenai saya, seperti yang anda semua tahu saya berasal dari Kuala Lumpur (anak jati KL). Dah berumahtangga, happily married dan mempunyai tiga orang cahaya mata antaranya dua orang lelaki dan seorang perempuan. Saya bekerja dan mempunyai intention untuk berhenti menjadi surirumah tangga sepenuh masa tapi impian belum jadi kenyataan lagi, Insyaallah (doakan saya).

Overall, blog saya ini adalah berkisahkan tentang jurnal kehidupan saya seharian sebagai pekerja, menguruskan rumahtangga dan anak-anak (chewahh!!) serta saya berkongsi cerita, maklumat serta isu-isu semasa yang berlaku di dalam mahupun luar negara.

Saya sayangkan keluarga saya (anda pun sama kan?)dan lebih rela menghabiskan masa bersama-sama tersayang dari melakukan aktiviti yang tidak membawa sebarang faedah. Diwaktu lapang atau wiken saya akan menghabiskan waktu beriadah (cycling) bersama suami dan anak-anak dan saya amat-amat gemar membaca novel dan bershopping (semestinya)...

Pada kawan-kawan yang sudi membaca entri-entri saya ni, ada dialu-alukan 'follow' dan berikan komen dalam mana-mana ruangan untuk kemudahan serta maklumat saya bagi tujuan penambahbaikan di masa-masa akan datang.

Terima kasih pada anda semua dan salam kenal.

23 comments:

Sz said...

salam kenal kak rahmah...
saya teka saja "kakak" ... umur saya 31 tahun ;)

c genk bah ne said...

Terima kasih sis sebab sudi join segmen genk ^^


JOM TERJAH PESERTA LAIN

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama ^^
salam kenal +_+

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

shiema sufian said...

shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

Mrs.A~ said...

salam kenal,saya dari segmen sama,jemput singgah my blog ye :)

mimie.. said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yang sama...
follow ur cute blog~

(^__^*)

Diyana Ali said...

sy dtg join segmen same juga, salam kenal .jom dtg blog sy ::))

salwaismail said...

Hi. saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya jugak? :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

http://salwaismail.blogspot.com

EyRa OmaR said...

hai....salam perkenalan.dr segmen yg sama.dh follow ... :D

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Areliff said...

datang dari segmen yang sama :)..

rerajin melawat la kat sini ye
http://www.areliff.com

:))

syafira basir said...

dari segment yg sama
sudah follow blog anda =)
follow blog saye jugak ! =D

NasZ said...

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

wanie wonek said...

hye singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com

EMOdisaster said...

salam...singgah jap yea..klu sudi singgah blog sy...=)
http://emosbloggingforlifes.blogspot.com/

KiMiE said...

Singgah sini dari segmen genk :)

http://kimie-blog.blogspot.com

lady butterfly said...

singgah dr segmen yg sama..done folo u...

id follower: mama shima

http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

Cda CdOot said...

singgah !!!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

aiN @ Si BuLaT said...

hye.. ain dari segment sama.. da follow..follow juga ye..macih..

Haniada said...

dtg dari segmen yg same..
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

~ ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

from: adando.blogspot.com

Fahuna said...

Dari segmen sama,
Salam ukhuwah :D

Isyaqila said...

singgah sini .. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...