Monday, October 03, 2011

Versatile Blogger Award


Ahaa!! Saya dapat AWARD!! Alhamdulillah...(gaya macam orang menang oscar pulak)

Terima kasih berganda-ganda pada Zira Aziz kerana sudi menghadiahkan saya award ni. Award yang tak terhingga ini akan saya tempekkan di sebelah belog kesayangan saya ini buat kenang-kenangan saya pada Zira.

Owh! Ada RULES ye? Baik-baik apa dia tu?

1- Thank and link back to the person who gave you the award. (Am done with it)

2 - Share seven (7)things about yourself on the post.

* Seperti yang anda semua tahu nama pena saya Rahmah Ram Ram (pronounce as "rem rem" tau bukan "ram ram") ram ram tu dah macam adik ramlah ram pulak (tak mau..tak suka)

* Saya bekerja sebagai seorang 'secret tary" (hahaha..SECRET la sangat tu). Mempunyai tiga orang cahaya mata iaitu 2 orang lelaki dan seorang perempuan.

* Saya suka window shopping, makan-makan, jalan-jalan cuci mata bersama kekasih hati saya iaitu En Habi dan anak-anak saya.

* Di waktu terluang (banyak sangat ke waktu terluang tu) saya suka menghabiskan masa saya berblogging, membaca novel-novel, majalah, menonton wayang, dvd, dan macam-macamlah

* Feveret fud saya (tak ada semua saya belasah) janji saya makan. Tolak

* Owh!! saya amat gemarkan lakonan dari pelakon idola saya (sememangnya semua pun akan idolkan dia) semestinya Dennis Oh, Fahrin Ahmad dan Aaron Aziz (suka sangat lah tu)

* DAN saya cukup pantang kalau seseorang tu moody tak tentu hala, bila kita bercakap atau senyum dia buat DERK aje...nak aje kena makan pelempang dengan saya...rasa macam nak humban dalam tong sampah

LASTLY............

3 - Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it.

1. The Rainbow Journey
2. Eryn Bercerita
3. My All
4. Sj Itu Aku
5. MasZull
6. DIERA TEKIKUSHIKA
7. Pucuk Dan Ubi
8. Somewhere Anywhere
9. Cinnamon.com
10. Kancil 8349
11. Blade Edge
12. Kisah klasik Azura
13. Blog Cik Meeja
14. Azwan's Princess
15. yoUnique

PHEW!!!! SIAPP!!! Bertungkus-lumus menyenaraikan kawan-kawan blogger saya kali ni...pada kawan-kawan yang saya tak sempat nak senaraikan nama tu, jangan kecil hati ye..korang pun deserved to have this AWARD jugak.

TERIMA KASIH!!

11 comments:

nurdani said...

hehehe.terima kasih kak. so sweet la.hehe

Mr.Baiz said...

beruntungnye dapat award

ziraziz said...

ok la tu..oscar d alam maya hehe..

Kancil 8349 said...

wah...menarik nie...anyway thanks...kancil ambil..ndak simpan plak sebelah blog kancil...

Gen2Merah said...

wah, award utk saya tak d bagi sekali ye? ehehehe.. xpe, saya pun newbie sini.. salam singgah ya Ram ram.. all the best dalam blogging.. keep itu up..

p/s: hobi kita sama.. Takda faveret fud.. pelahap semua makanan.. belasah je.. ekeke

cinnamon.com said...

SALAM,TERIMA KASIH,SAYA PUN ADA...

maszull said...

salam Rahmah Ram...slm kenal juga dr mama....thanks sbb bagi award ni kat mama yer mama copy paste yer award tu nak letak kat sidebar......:)
mekacih...:)

PCL said...

owh dah musim award ye,lama dah jumpa entri pasal ni..ke PCL je yg tak dapat?

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah tahniah :)

Aziela said...

Waaa...tengkiu2..suka..suka...

Rahmah Ram Ram said...

Salam.

Terima kasih pada semua teman bloggers yang saya kasihi dan sayangi...

Pada kawan-kawan yagn tak ada nama tu ..janganlah berkecil hati.

Maaf kalau nama tiada tapi seperti yang saya titipkan di perenggan akhir tu ada menyebut "PHEW!!!! SIAPP!!! Bertungkus-lumus menyenaraikan kawan-kawan blogger saya kali ni...pada kawan-kawan yang saya tak sempat nak senaraikan nama tu, jangan kecil hati ye..korang pun deserved to have this AWARD jugak".

Insyallah saya tak lupa korang semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...