Monday, October 31, 2011

"SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER"

Assalammualaikum...




Nasz melancarkan segmen lagi kali ni...akak akan cuba sedaya upaya menyerang balas blog kamu-kamu semua juga..Insyallah.


Cara nak join...macam ni hah...

1. Buat satu entry baru, copy header kat atas dan paste kat entry korang tu. Kemudian, linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER"

3. Korang tulislah kata-kata aluan untuk menyambut "serangan" yang bakal diterima.

4. Siap? Publishkan dan letakkan url entry korang tu kat kotak komen blog Nasz yek.

Segmen ni ditutup pada 31hb Oktober 2011 jam 11.00 malam.



Tetapi sebelum tu....


En Nasz pesan:-


Sebelum korang nak join, sila baca amaran di bawah ye?

AMARAN : SETIAP BLOGGER YANG JOIN SEGMEN NI DIWAJIBKAN MENERJAH SEMUA BLOG YANG JOIN SEGMEN INI JUGA. SO, SEBELUM NAK JOIN, KORANG FIKIRKAN DULU SAMA ADA KORANG BOLEH ATAU TAK TUNAIKAN KEWAJIBAN INI. 



So apalagi jom PERANG

31 comments:

pha is said...

go3x
rojer that
the bomb has been planted
booommmm...
terrorist win...

datang serang balik...('',)

http://pening-pala.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

Aziela said...

serang...serang...!!! heheheheh

dean said...

mao serang sini ...

~mira~ said...

serang cni..booommm!!

Cik Nani Noraini said...

serang sini!!

folo balik yew..

http://chantekmath.blogspot.com/

Fezz said...

datang balas serangan...
bang! bang!

Alissya_Yana said...

datang membalas serangan....boom!!!!...Boom!!!!

keri ikhwan said...

Serang!!!!
suka header tuu.. wat sndiri ke?

Citra NaniZam said...

bang..bang..boom!!!

citra datang serang balas & follow

Adeq Yoe said...

boom !! boom !! kebabooom~

kn dh kena ~ haha !!

NasZ said...

thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

Ezad Skytech said...

haa...datang sini nak menyerang..da ready ke...?

nak letupkan blog ni boleh..?
booomm....booommm....kebabooommm...
heeee~

Mira Adzlia said...

menyinggah ngan bawak mercun roket..yihaa :p

Miss Ayu Nushka said...

serang!! dush! dush! dush! wachaaa!!...HEHE

dr segmen yg sama.salam prkenalan.
miss ayu dh follow
jemput la serang ke blog miss ayu pula^^

Ct Mawa said...

mawa datang menyerang!!!!!!!!!!!

nurul ezzatie zulkarnain said...

serang !!

bom bom kebabom !!

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

Syuxer said...

membalas serangan dengan 361 butir bom nuklear..ambek kau hahaha..;p

selamat berkenalan..tq singgah dan beperang tadi heheh

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dgn meriam buloh! Bo0m KeBaBo0mm !! hekhek . . duk relax jew ke? tknk serang balik. . .?

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

Noorul Amera Adnan said...

hey sy serang dengan sopan santun. serang kembali : SEGMEN NASZ PERANG BLOGGER

miss kinah said...

serangan angin di button follower!

amacam? hehehe

fiza said...

Di sini dtg nak perang...serangggg...

iMieMiey ~ said...

; prang prang [tak tau bunyik ape] ! kebaboomm ! kasi mletop ini blogg ! hihii. SERANGG !!!

mimie.. said...

serangggg..bhahahahaa...dari segmen yg sama..dtg dengan sopan santun je..bukan ganas pown ^_^
nice t0 meet u~

jom join c0ntest..*kalau sudi lah*
http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/10/sweet-mem0ries-contest-by-mimie.html

Eida Arina said...

dtg nk serang ni......hihihihi...nice to meet you :)

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih tak terhingga pada anda bloggers yang dikasihi kerana sudi menyerang blog saya ini...

Insyaallah saya akan balas serangan anda semua itu...

Salam kenal semua!!

aima mazlan said...

datang serang dengan cakaran kucing comel tapi garang..
meoooowww....
auummmmm!!!

http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

selamat berblog ^_^

eh,da follow sini jgk :)

faridah nazurah said...

seraaannggggggg! KEBABOOOMMMM!

singgah sini dari segmen yang sama :P

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

SoLy SoLicious said...

dtg serang sini :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

c genk bah ne said...

Bang!!Bang!!
Kaboooooooom!!!
Muahahah meletup dah blog ini !!
(bunyi senapang dan bom yang tak menjadi ^^)
Salam perkenalan ^^.
Kalau berani seranglah genk hahahahaha(gelak jahat)

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah datang serang blog awk ;) (nada gedik)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-perang-blogger.html

Cik Bambam said...

cik bambam datang fireeee nieeee..!!!! :P serang kotak followers sekali~ ahaks~! (sorry lambat terjah! heheh)


Nak FIREEE balik ker? Ada berani? kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...