Tuesday, February 21, 2012

BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!



Assalammualaikum semua....



Seronok bukan kepalang nak menjoinkan diri untuk menyertai segmen anjuran Mak Dara kali ini yang memerlukan setiap orang yang menyertainya menyenaraikan setiap nama pengomen di dalam blog mereka since hari ini dan semalam.....

Kalau saya nak listkan memang semuanya yang berada di dalam list saya ni sporting-sporting belaka (of course) tetapi memandangkan MD hanya memerlukan saya menyenaraikan 10 orang sahaja maka kawan-kawan yang saya kasihi ini yang memberikan komen-komen menarik di dalam blog saya.

Antaranya :-












Terima kasih atas kunjungan kawan-kawan yang namanya tertera dan juga pada anda semua followers saya yang sudi menjengah dan meninggalkan komen ke dalam blog saya yang tanpa jemu membaca dan mereview blog saya ini ... yang adakalanya entah entri merapu yang saya tempekkan....ketahuilah bahawa saya akan meninggalkan jejak semula ke dalam blog anda dun worry....yang pastinya saya seronok dan mengalukan-alukan kedatangan anda semua....jangan lupa jemputlah berziarah lagi.


Saya sayang anda semua...


p/s: pada kawan-kawan yang berminat silalah berkunjung ke laman Mak Dara untuk mengetahui dengan lebih lanjut. 


gugel


9 comments:

dyabunga said...

mcm nk join je segmen tu..

Rahmah Ram Ram said...

jomlah join cik @dyabunga....

fiza said...

Saya nampak ada nama saya lah...hehehehe...

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama

Munnafendy said...

hamboiiiii rajinnye =)

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari segmen mak dara

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

C`ayob.com said...

waaa segmen....bagus2...ala nama ku tak ada lah...huhuhuhh

faridah nazurah said...

wahh segmen la.. mcm best je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...