Friday, February 17, 2012

Selamat Pulang Ikan...

Rentetan dari kisah sebelum-sebelum ini.  Maaflah terlewat beberapa hari untuk saya update cerita ni tapi disebabkan tugasan yang tahap melampau beberapa hari ni posting ni lambat untuk di postingkan.

Ingat tak al-kisah ikan di pejabat saya tempoh hari? Pada yang tak mengikuti kisah tersebut bolehlah mengikutinya di SINI.

Entri kali ni nak bercerita tentang kembalinya ikan-ikan tersebut ke dalam akuarium mereka setelah dekat sebulan lebih mereka (ikan) tinggal di asrama (boarding hotel).  Jadi pada hari Isnin baru-baru ni ikan-ikan tersebut telah kembali ke rumah mereka.


Seronok tengok mereka kembali ceria berenang-renang di dalam kolam tu.... dan dengar katanya melalui salah seorang kawan pejabat ikan-ikan tersebut macam put on weight. Seronok kot mereka duduk dekat boarding school.

Maka kesimpulannya kini rutin saya telah kembali seperti sediakala dengan memberi makan ikan sebelum datang memulakan tugasan dan pulang setiap hari.

(dah habis sangatlah cerita tu sampaikan ikan pun boleh jadi subjek entri ............hihihihi...pape jelah)

5 comments:

nur chahaya abadiey said...

salam..

heheh..lepas ni rindu la plak dkt ikan2 tue... :D

dyabunga said...

dua ekor je?

Rahmah Ram Ram said...

@nur chahaya abadiey: yelah tempat meluahkan perasaan dan kesedihan di kala serabut.

@dyabunga: ada 4 ekor dengan 1 ekor ikan bandaraya.

aReLaN said...

asrama???ada gak eh asrama untuk ikan???hahaha

Eryati said...

kaler ikan tu mmg begitu ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...