Tuesday, March 06, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU



Bersiaran secara terus kembali dengan menyertai segmen Ben Ashaari.  Bukan niat untuk berlumba-lumba mendapatkan rating trafik tinggi (jauh sekali tu) tapi yang pasti saya amat memerlukan khidmat teguran, nasihat serta tunjuk ajar serta kritikan membina dari blogger baru dan blogger lama (otai) yang sudi menerjah dan mereview blog yang kurang sempurna ini untuk tujuan pemulihbaikan dan secara tak langsung berkenalan dan berkongsi pendapat sesama kita blogger Malaysia.

Apa salahnya menunjukkan cara yang betul serta menyampaikan mesej serta pesanan yang berfaedah pada yang memerlukan daripada kita menulis sekadar untuk menunjuk-nunjuk dan bersaing secara tak sihat serta mengutuk sesama sendiri di dalam alam maya ini.

Pada anda yang ingin dan berkesempatakan untuk mengambil bahagian silalah ke SINI.

Sebelum anda meninggalkan blog saya ini silalah memberikan sepatah dua kata dan komen sebagai penunjuk untuk kebaikan blog saya pada masa akan datang.


Terima kasih dan salam kenal pada blogger baru.



76 comments:

Aziela said...

Usaha yang sangat berbaloi..... Tahniah wak...blog awak semakin femes... yess..!

^_^ Zaza Nur Iman said...

salam..zaza suka lah blog awk.kemas dan menarik.. :) loading pun cepat

salam kenal :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

1 lg header dia pun cantik..fmly bahagia.. :)

aku inilah said...

Salam singgah dari segmen yang sama..

komen.. hemmm.. ikhlas nie tau.. pink & putih kurang match lah dik oi... dan warna pink sakit mata nak baca.. he he he..

salam ukhuwah...

sukagelak said...

thanx komen blog saya..

neway saya sangat sukeeeeee header tuh..sangat chomellll..

page ni pun cantik :)

disebabkan blog ni cantik, nak follow lah :)

LoveJean said...

Bukak2 nampak header yg sgt comel....
Nampak sgt sweet....
warna-warna lembut je....
tenang dan senang nak baca..... =)

nafaz lynn said...

cantik sangat... saye suke.. header cantik sgt...:)

cik comey said...

1st nk ucap tq sbb sudi terjah n kritik beloq cik comey...

bila klik link blog akak..sgt2 terpegun dgn header yg cantik..sweet family...xde apa nk komen blog ni..rasanya sumer ok jer..kemas, menarik, senang nk baca n cepat jer loading...Happy blogging.. =)

Ain Zuhairi said...

Blog ni lawa tp byk sgt widget kat tepi la...

Dari segmen sama... Jemput kritik...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Izzah Dejavu said...

salam .melompat dr segmen abg ben ke sini . ^-^

yg paling saya suka bila ampak header family bahagie tuh . baju raya ker? wakaka .

yg nak dikritik , boleh ker nie ?
jangan tacink tau . kui3
nie dr hati ke hati nie .. ^-^

satu jer , tulisan pink tak nampak sangat . *-*

hehe . itu jer .
ayuh , kita berblogging !

Yuyu Ashari said...

kite suke blog akak. kaler dia comel sgt, pink n biru. lembut je. loading pon sng. tapi, maybe akak kne tukar layout kot.. jadi dua kolumn je. :)

FatinKADIR said...

salam blogger utk akak..
nice n simple blog..ftin rsa xda pe nk kritk..hnya pjian jer..header yg sweet sgt..

http://fatinlovestitch.blogspot.com/

Mimi Suke Cupcakee said...

salam kenal . thanks kerana komen :)
blog kamu nie sweet dan comel....sy suke dekorasinya ... :)
keep blogging ya ^_^

Ms Velentine said...

hi membalas kunjungan...anyway...takde nak komen blog awak...paling kita suka kalo bukak blog awak cepat je..nnt rajin2 le kunjung ke blog sya...tq

Cik Qaseh said...

salam...dtg dari segmen abg ben..mekasih komen d blog saya..tlah pn saya disable kn word verification tu..:):)

blog awk ni pn hebat..saya suka...jadinya saya follow sni..:)

Che Azza Utsukushii said...

Header sngat CUNNN la. .
suka2x. .nice blog ok. .

Kaki Wayang said...

Saya kunci lirik ini...uit salah pula..dalam segmen kritik laaa bukan jangan lupa lirik..

Apapun hanya 1 je yang boleh digambarkan..

SAYA SUKA BLOG INI..SAYA KUNCI BLOG INI!!! suka headernya juga...

Blog akak pun dah semakin PEMES..hehehe

Nyna said...

Assalammualaikum:) and thanks for comment:)blog ni simple and nampak kemas,,saya suka part header tu:)

haz hany said...

Salam perkenalan..tqvm kerana sudi melawat blog sy ...saya nk komen lebih xmampu dan xberdaya..kot nnt jd macam ketam mengajar anak berjalan plak..hehehe... YANG PASTI blog akak nampak sweet..romantik n penyayang...WOW...

http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cik nisa said...

singgah balas..suke3 blog ni.
warne tenang2 & lembut..:))

slumberdek said...

sangat cantik blog ni....saya suka dengan header awak, sangat cumil

AiSyA LiEzA said...

y pntg senang loading.. hek3.. :D thanks ke blog sayan ^^

SURIANI ISMAIL said...

yeeaahhhhhhhhh.... legaaa senang nak msuk n bcee kat cnii!! plhan warne yg bestt.. lembut jeeee.. tahniahhh.

:)

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
seperti biasa, blog ini memang kemas dan damaikan macam dedulu gak. :) Oh ada rewards program, berbaloi ni pada sesiapa yang selalu singgah sini.

:)

Cik Ayu said...

lawa da blog ni.. sejuk mata memandang

mekasih dtg kritik blog CA ye

fizafantagirO said...

mekasih komen blog sy kak =)

benda yg paling sy suka dgn blog akak ni .. heaader la . SGT CUTE . bahagianyaaa tgk . loading cepat .. ermm ..alaa nak kritik apa nih ..semua perfecto la kak .. =)

Fazi Isma said...

sweet sgt blog ni... thanks sbb sudi komen blog sy, dh follow sini... =D

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nanie Abd Manap said...

dtg dr segmen abg ben. nice blog tp klu blh make it simple and more fun. yg len da comey..

http://naniechanblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Takde nak komen apa2 , comel sgt2 , suka tgk header akak , ~ takde nak komen apa2 , teruskan blogging okay =)

charmyiex said...

salam..singgah dr segmen Ben..

masuk je, terpegun tgk header..cantik, kemas..terus je tekan nk follow...

happy blogging!

nina_adana said...

bls kunjungan.. :)

simple dan unik lah..

nampak kemas dan cepat loading ;)

Cik Anis said...

nice ! full with info.. soft jee

K O R I E said...

salam,

Komen saya tentang blog ini

Header : Gmbar potret family ;) nice sangat.
Warna : warna pink unt tulisan agak kabur sedikit but stil ok
Kekemasan : yeah! kemas. sidebar klu kecilkan sikit lg ok kot, sbb mcm lebar sikit
Overall : ;)


balas kritikan di sini http://pinkexia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Salam Ukhuwah ~

Adam Narzuan said...

wahhh.. comelnyer blog ni.. jeles... lepas ni adam nak wat cantik2 gak laa...

gadismanja said...

dah oke nak kritik ape lagi ni ,, oke laa teroz dtg blog sye yew ,,

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

header smart arr..suko gilo...family saujana..haha! tulisan dekat entry kasi lebih menarik okay..nampak terlalu padat..btw..keep on writting yaaa..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

cikyuz said...

cantiknye header.....seyes cantik

Cik Kay Jue said...

wah.. i like blue colour..! suke blog ni.. cantik kemas.. urm.. sudi tak exchange banner dengan saya.. ? hehehe...

http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog akak dah ok dah.. dah cantik..entry pun best..:D

arasewel said...

Thankyou sudi singgah blog ara.

blog yang kemas dgn header yang ohsemm :D

hehe, nk komen sket, url blog unik sangat.

Uzumaki Nasake said...

nice background and header just your blog quite heavy to loading... :)

keep on blogging n never give up

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas ,, cantik & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Dania Eryati said...

kali ni x sempat join segmen abg ben..apapun..boleh kritik juga ker?

Rahmah Ram Ram said...

Eh boleh aje apa salahnya @Eryati

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih tak terhingga kepada anda semua rakan bloggers yang sudi meninggalkan komen bagi tujuan pembaikan dan kebaikan blog ini dimasa akan datang. Sungguh saya akan cuba perbaikinya satu persatu dan diharap anda semua teruskan berblogging dan semoga kalian sukses selalu....

TERIMA KASIH SEMUA!!!

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih @eyka

Rahmah Ram Ram said...

Tq @Uzumaki Nasake

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih sudi singgah @arasewel

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih @dyabunga

Rahmah Ram Ram said...

Tq @Cik Kay Jue

Rahmah Ram Ram said...

Macih @cikyuz

Rahmah Ram Ram said...

Insyaallah akan diperbaiki...tq @zakirul rahim

Rahmah Ram Ram said...

Tq sudi singgah @gadismanja

Rahmah Ram Ram said...

Insyaallah boleh...tq sudi singgah ye dik

Rahmah Ram Ram said...

Insyaallah akan saya perbaiki..tq @KORIE

Rahmah Ram Ram said...

Mekasih @Cik Anis

Dak Fisha said...

thanks sebab singgah n komen kat blog fisha. blog awak pon ok jugak.senang nak view and loading :) fisha follow sini.

Zamani said...

Salam :) Thanks sbb singgah blog Zam
td

Nice gler ar header tu.. sgt2 something.. waran blog ni pun harmoni, sejuk je mata memandang.. :)

Zamani said...

typo~ warna.. hehe

Farah'eylla Damia said...

assalamualaikum .. :)
kali nie giliran farah plak yg comment ..

bagi farah blog nie ok sgt , nice , simple & sedap mata memandang .. header tuu nampak sweet sgt .. happy family .. :D
suka2x .. hehe .

Srikandi Bonda said...

Thanks for coming SB punya blog. Nice blog.. Soft colour! Keep it up. ^^

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog xpelu kritikan kot..sgt2 ok sis :) shida suke...hehe

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Intan Asyieda said...

kunjungan balas.. heheh

cantek nye blog.. sejuk mate memandang.. tp byk sgt widget kt tepi la akak syg.. ^ ^,

::CIK LYNN:: said...

paling ttarik kt header tu...cantik sgt2!!

klu bleh bg kcik sidebar tu lg ok...=)

wanie_mn said...

blog yg comel!! enuf said!! HAHAHA
btw, saya 1st time dtg sini and nak follow tros! :)
happy blogging

Mohd Billy said...

Salam tuan blog dan rakan yg lain..
rasanya blog ni mmg best dan menarik
punyai entri yang berinfomasi cuma nak komen kaler tulisan yg pink tu hehe..agak kurang jelaslah..maklumlah bg sy yg dah 'tua' ni eh tua ke?hehe
tp kesimpulannya blog ni mmg best..tq

Mohd Billy said...

kepada yg lain tu silalah bkunjung ke blog sy dan beri komen..:)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yana_Nana21 said...

Blog ini penuh kebiruan , sekali pandang nampak duk snorkelling dlm laut , jernih , i ske , dan simple serta loading pun senang :)

kikilala said...

OMG. comel sangat blog ni terutama headernya. Sweeet. :D tapi agak lambat loadingnya.

Shazney Shamsuddin said...

tak tahu nak cakap ape sebab blog nie cantik sangat..sweet lah..

nak kritik jugak??

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

apisv2 said...

Membalas kritikan :P
Ok je blog ni. Sempoii
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html#comment-form

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

header dan badge sangat cantek. suke pulak nengok blog ni. hihihi =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

blog dh ok.. tp tulisan, kasi jelaskan lagi... kritik blog sy pulak tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

AlyNn NyzAa said...

nice & sweet blog..
da agk da whitey mommy design~~
simple & sedap mata memandang~ suka header sgt2 ! :D follow cni ~

kritik kiter lak:
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

9n0L4 said...

thanks sudi komen blog saya. sori lambat respon eh. blog ni smmgnye sangat comel. teringin jugak tempah dgn whitey mommy. brape ye design blog ni? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...