Tuesday, March 20, 2012

Makan Di Restoran Alandalus


Anda suka makanan Arab? Pastinya pada mereka yang suka mencuba pelbagai aneka makanan dari pelbagai negara pasti tidak akan ketinggalan untuk mencuba makanan ini.


Lamb Chop yang sungguh sedap kerana dagingnya tiada bau

Makanan yang disediakan disini semuanya dalam potion yang banyak kerana satu satu hidangan yang disediakan boleh dimakan oleh 2 orang.

Beriyani Chicken yang sangat banyak

Setiap kali berkunjung disini kami tidak akan ketinggalan untuk memesan makanan paling famous di sini iaitu mixed grilled yang mana antara kandungannya ialah daging ayam, lembu, kambing, kebab ayam dan kebab kambing di samping fries ranggup dihidangkan bersama.

Kopi arab yang pahit dan pekat


Restoran Alandalus terletak di belakang Wisma Technip, Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur. Selain dari makanan ini terdapat juga makanan seperti nasi arab, beriyani mandy, kebab dan juga makanan dari negara asal mereka yang dimasak khas di dalam periuk tanah mereka. ....klasik.

Cubalah, harganya pun berpatutan.

Mixed Grilled

Beriyani Fish Grilled




Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

Aziela said...

Waaahhhh......sedapnyaaaaa....

:: Mrs.Eady :: said...

baru pegi minggu lepas :)

fiza said...

Sedapnyaaaa ☺☺☺

CIK MAY said...

tak penah g makan masakan arab...bile nak try je..ade halangan..padahal, restoren arab belakang opis je..

fizafantagirO said...

tak penah makan lg ni .. tp kalau nak pegi saya tak blh pegi berdua dgn husband je ni , kena bawak adik ke sape , br blh habiskan .. banyak tu .. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...