Friday, May 04, 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?



SEGMEN!!


Pada anda yang belum mengenali blog ini, bukan nak masuk bakul angkat sendiri tetapi blog ni tak perlukan anda berfikir banyak tentang apa juga entri yang dititipkan di sini kerana mostly apa yang saya paparkan hanyalah menceritakan kisah-kisah harian saya bersama keluarga, rakan-rakan selain menyelitkan sedikit cerita dan membincangkan tentang isu-isu semasa terkini dari dalam dan luar negara...

Tak caya...cubalah!!

Pada anda yang minat nak bersegmen anjuran Ben Ashaari sila klik di SINI untuk melayakkan diri sesambil vote beliau di SINI juga.

Oleh itu sudi-sudikanlah ye...tarikh tutup pukul 11.59 malam ini

Selamat bersegmen dan salam kenal semua!!

49 comments:

::CIK LYNN:: said...

cik lynn terima...=)

mmg dh follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

Masz Sidek said...

sy berminat kak... :)

maszull said...

assalamualaikum ....mama setuju dgn tawaran awk mekacih ye...dah masukkn dlm bloglist mama ...:)

nanieybarnieylurviey said...

minat...
da letak da :)
put mine tooo
http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

Si Cadburry said...

Nice. Berminat :)

Dah Letak Di Bloglist saye
http://mistaqila.blogspot.com/2012/05/bloglist-jun-2012.html

Misz J said...

Sayer berminat dan dah link kannn..Tq cik ram ram!!

CikAnyss' :O said...

ya minat .. dah letak , cek it ^_^

Pka Rahim said...

ya pka berminat :)

pkaemerald.blogspot.com

Nur Hasyimah Mahasan said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

tq

♥ Miss Hearty ♥ said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Eera Shera said...

ya, sy berminat dgn tawaran anda ;)

Rahmah Ram Ram said...

@::CIK LYNN::

Orait Cik Lynn mekasih dah letak dlm bloglist :)

Rahmah Ram Ram said...

@Masz Sidek

Mekasih Masz :)

Rahmah Ram Ram said...

@maszull

Terima kasih mama sebab sudi add link saya :)

Rahmah Ram Ram said...

@nanieybarnieylurviey

Ok dik dh beres dah...

Rahmah Ram Ram said...

@Si Cadburry

Sis pun dh include dalam list...

Rahmah Ram Ram said...

@Misz J

Settle Misz J

Rahmah Ram Ram said...

@CikAnyss' :O

Tq Cik Anyss

Rahmah Ram Ram said...

@Pka Rahim

Mekasih Pka

Rahmah Ram Ram said...

@Nur Hasyimah Mahasan

Mekasih awak :))

Rahmah Ram Ram said...

@♥ Miss Hearty ♥

Terima aksih di atas kesudian Miss Hearty

Rahmah Ram Ram said...

@Eera Shera

Mekasih Eera

Emma said...

Emma dah terima.... boleh check kat bloglist =)

aisyah humaira' said...

ok,saya akan masukkan ! :D

sudikah awak pun masukkan saya dalam bloglist awak?

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

fizafantagirO said...

sis , jom tukar link lagi :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

EYJA MASLIZA said...

Assalamualaikum :) Eyja letak link blog yang cantik ni dalam Bloglists Kekal Eyja . Harap sudi jugak letak link blog Eyja dalam bloglist blog yang gojes ni :)

Nana Jay said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

blog anda sudah pun berada di bloglist nana.

:')

Mieya Atiera said...

Ya, saya berminat :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Faqihah Husni said...

YA SAYA BERMINAT!

http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Lina Kah said...

Ya saya berminat ;)) Dah letak kat blog list.

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Aziela said...

Sangat banyak pengisian dalam blog nie...

Mr. E'raz Fadli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Aku Mad said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://www.akumad.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html?showComment=1336123431353#c2949211285771066862

Mimie said...

ya.. sy berminat.. sdh letak dlm bloglist :)

EYFAalias said...

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Kyra Hizrina said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.kyrahizrina.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Rafflesia™ said...

as-salam..

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://lovestory313.blogspot.com

Yuyu Ashari said...

kite terima. :)

nah link, anakashari.blogspot.com

keli menari said...

ya! saya berminat dengan tawaran anda ! moh le kite tukor link..

Shazney Shamsuddin said...

sudi sangat..

done list ur blog

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

keri ikhwan said...

Ya. Saya berminat. dah masuk dlm bloglist :)

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Jay said...

Jay terima..

http://jai-diari.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Zamani said...

Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

ogyep yummy mellow said...

Blog BA memang ada link kat mana2 kan.... sort of popular gitu...

I like yours, bcos sempoi... simple.... santai..

FiZ said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Saya akan letak dlm bogist kejap lg :)

Admin said...

ya, saya berminat dengan tawaran anda.

sudah masuk dalam blogist OHC :)

Linda Wahed said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? ^_^

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Tentang Kita said...

x sempat nak join ari tu

Cik Jajika said...

Salam,

Berminat untuk bertukar link?


http://princessofhemp.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...