Tuesday, May 29, 2012

RM300K Sebulan???



Assalammualaikum....


BETUL KE NI??


Kalau betul...Alhamdulillah dan Tahniah diucapkan dan jikalau tidak benar pun tidak mengapa sekurang-kurangnya beliau telah menunjukkan contoh remaja & pemain bola sepak terbaik dan berkualiti dari Malaysia.  Tuah ayam nampak di kaki, tetapi tuah manusia tiada siapa yang tahu.  

Mengapa saya berkata begitu??

Terima Kasih Google
Terkujat dan terkejut pepagi buta ni membaca kisah-kisah yang mengejutkan di dalam paparan akhbar tempatan yang menyebut:-

"JIKA Safee Sali menerima gaji bulanan berjumlah Rupiah 350 juta (RM118,000) sebulan, wonderkid Malaysia yang baru sahaja mengikat kontrak tiga tahun bersama kelab Portugal, Beira-Mar, Nazmi Faiz pula dikhabarkan bakal menerima gaji bulanan sebanyak RM 300,000."

Bertuah sungguh pemegang nama Nazmi Faiz Mansor.
Lagi mengenai berita tersebut boleh di dapati dengan hanya menekan SINI


11 comments:

Dak Fisha said...

beruntung sungguh dia.

Rafflesia™ said...

beruntung die kan kak? kite ni 300 sebulan pun paras teruji jgak. tapi xpe, bile susah nak cr rezeki baru kite tahu hargai even rm1. :)

maszull said...

assalamualaikum Rahmah....tahniah buat Nazmi...:)

kasihredha said...

Alhamdulillah...rezeki mereka. Baguslah...boleh naik taraf pemain bola sepak negara kita...asal tekun dan usaha segalanya akan membuahkan hasil.

Tentang Kita said...

beruntungnya dia..doakan yg terbaik utk dia...semoga dia x lupa diri...

cinnamon.com said...

tak payah ambil exam dah,dah kaya dah..

NASZ said...

murah betul rezeki dia. tumpang hepi utk dia.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

fizafantagirO said...

perghhhh .. mmg bertuah sungguh lah nazmi :)
alhamdullilah rezeki Allah utk dia :)

CINTA UNTUK KITA said...

untung gila.. blum amek spm pun lg da gaji gitu.. huhu

*Mrsfarahzaki * said...

rezeki dia..harap dia tak lupa diri di rantau orang kan (=

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

rezeki mereka sangat indah.. rezeki kita mohon berlimpah2 rahmatNYA pulak... amin (^___^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...