Monday, May 21, 2012

Buat Apa Nak Marah Kalau......



Buat tatapan para Suami......


Jangan marah kalau isteri anda kuat makan....
Jangan marah kalau isteri anda gemuk/berisi
Kerana setiap suapan yang isteri makan, suami dapat pahala...
10 suapan, 10 pahala ...walaupun gemuk, 
itu tandanya suami bagi cukup makan.....

16 comments:

keli menari said...

haha.sekarang terbalik.
laki pula yang gemuk.
isteri maintain jugak je badannya.
hehe

:: Mrs.Eady :: said...

tak sanggup pulak nk mkn bnyk..hehehe..

Rafflesia™ said...

sekarang suruh isteri makan sikit sebab nak jaga air muka suami, xnak isteri kurus. hihihi :)

Mummy GreenyHouse said...

hihi..kena mkn byk2 ni, bg pahala lebih sikit kat suami. tp bila dah gemuk..errr...~xmo la gemuk. :p

mimie.. said...

haha..klu suami yg gemok pulak macamaner??ehehe

~~zana@pb~~ said...

Salam kenal Ramlah....kalau hubby baca ni, mesti dia paksa akk mkn lebih. Tak mau la gemok sgt, penyakit plak dtg..

~ yus ~ said...

kalau terbalik?...:D

wahida said...

sekarang ni pun mmg saya mkn terlebih..tak boleh control...huhu...

::CIK LYNN:: said...

free2 je dpt phla tu..hehe

Rahmah Ram Ram said...

Hihihi..betul tu dik

Rahmah Ram Ram said...

Perut kecil ok Izwa leh kontrol makan...

Rahmah Ram Ram said...

Hihihi...

fizafantagirO said...

hik hik kannn ..:)

.. fiza ada post ayat ni kat fb last week , pastu ada sorang mamat ni komen , emo tiba2 . macam2 dia cakap . terkejut jgk . pelik2 org yg nak komen ni pun kan . last2 terus fiza block dia .

fieda said...

hehehe...

Aziela said...

eishhh, kalau dah terlebih bagi makan, kita juga yg merana...contohnya saya..bamok overrr...

maszull said...

assalamualaikum Rahmah ....hehehehe terbaik la n3 ni...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...