Friday, May 04, 2012

KL-Perak-Penang-KL




Lamanya tak jengah blog....

Assalammualaikum semua....

Tengok tajuk macam banyak sangat itinerary tu....macam travel jejauh obersee...padahal dekat aje.

Apa pun layan ajelah gambar- gambar cuti singkat kami yang tidak dirangka pun selama 2H1M ke Perak dan Penang menemani En Habi membeli tender baru-baru ini.

Walaupun ianya memenatkan dan tak dapat enjoy sepenuhnya tetapi kami menggunakan sebaiknya masa untuk keseronokan dan kepuasan anak-anak yang sanggup nak ponteng sekolah...hehehehe....





Entrance






the room



kalau nak berbasikal masuk aje RM kat situ

Statue @ the entrance

Menarik perhatian kanak-kanak

The Pool



sibuk nak naik boat....

Control ayu je budak tecik ni.....

Perasan body cantik le tu...

hihihi..tak bawak baju swimming suit in the end pakai baju rompers Hard Rock aje..

Nice view



Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

Aziela said...

Seronoknya....berbaloi-baloi...

Rahmah Ram Ram said...

@Aziela
hihihi..instant cuti wak :)

keli menari said...

huwaa !!best giler..

Lida Rahim said...

pergh cuti tak dirancang pon sampai ke HR tu.. kerlasss hehe

p/s : GA LR tu valid lagi sampai 7.5.2012 atau sehingga 300 orang join. Jom join sempat lagi hehe

aReLaN said...

bestnya la jalan2.jeles betul tengok

Rahmah Ram Ram said...

@Lida Rahim

Baekk LR! Insyaallah saya join....tq

Makbed said...

haii... sy folo tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...