Thursday, May 24, 2012

Koleksi Terbaru Saya...


Assalammualaikum...


Dah lama rasanya saya tak apdet pasal buku-buku novel koleksi saya, almaklumlah nak membaca lately ni pun agak kurang "datang" jugak moodnya almaklumlah kelaut memanjang aje.

Tetapi adakalanya juga sempat lah menelek dan menyelak beberapa helaian buku-buku koleksi novel terbaru yang sempat saya terjah pergi membeli dan miliki.

Bacanya belum komplete lagi ada yagn separuh jalan baca bila dapat aje buku yagn baru beli saya tengok dan baca yang baru pulak...melompat-lompat lepas tu dah lupa jalan cerita buku yang previously...hehehehe (buruk perangai)

Apapun ini adalah beberapa koleksi yang baru saya miliki untuk koleksi bacaan dan milik peribadi saya.   Sekarang ni saya tengah menggiatkan dan mengigihkan diri untuk membaca novel bertajuk "Usai Aku Terima Nikahnya" daripada penulis Umie Nadzimah

p/s: gambar actual saya tak sempat ambil...jadi saya pinjam dari Cik Google ajelah ye.




Kawan-kawan pun mesti ada yang sudah memiliki antara koleksi novel tersebut kan?

5 comments:

Aziela said...

Chaiyok..chaiyookkk! Heheheh...saya dah habis semua, kecuali Aku Terima Nikahnya. Saya baru order buku baru KN wal, Ayumi Afiqah. Jun punya publication, tp saya order direct dengan author dia..heheheh. Itupun dah buat senarai novel lain idaman.. Kena beli sikit2..hehehehehe

Masz Sidek said...

kak novel 'aku terima nikahnya' dan 'isteri separuh masa' sy dah ada... dua lagi tu belum ada lagi... :)

eintan nurfuzie said...

CIK EN LAYAN NOVEL RAM JE...TGH TUNGGU SUNAN MUSAFIR SAMPAI KE PERAK..HEHEHE

Nazayiena said...

Novel nie ke yg dibuat filem Nora Danish dan Ady Putra yg berlakon tu?

Rafflesia™ said...

syieda ada yang Isteri Separuh Masa :) best!


http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/2nd-anniversary-giveaway-ieyza-afieyna.html


tag kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...