Thursday, September 22, 2011

JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara

Assalammualaikum.....


Firstly, Terima kasih banyak-banyak pada jiran saya Pn. Aziela sebab sudi nak mengetag saya untuk menjoinkan diri dalam contest yang dianjurkan oleh Mak Dara (Saya Suka Dia).

Syarat-syarat yang diperlukan untuk anda menjoinkan diri bagi memenangi contest ini ialah seperti berikut:-

1) Folow Blog Bicara Mak Dara
(Saya dah follow Mak lamaaaaaa dah......)

2) Tajuk entry JOM MENONTON FILEM LIBAS by Mak Dara
(Dah buat dah macam yang tertera kat atas tu)

3) Letakkan Banner Contest di atas dan link kan ke Entri ni
(Dah letak dah banner cantik tu kat atas tu...)

4) Buat 1 entry ringkas dan kreatif (slogan, pantun, review,kartun dll)bertajuk/tema : LIBAS
(Alahai nak buat Entri yang lomah ni..erm apa yerk? Awat klasik sangat Mak oiii...)

"Saksikan Filem Terbaru Arahan Jurey Latiff Rosli yang bertajuk Libas di pawagam-pawagam berhampiran anda mulai 29 September 2011 dengan barisan-barisan pelakon hebat tanahair yang terdiri daripada Rosyam Noor (Hero Malaya), Scha Al-Yahya (Comel dia ni), Johan Raja Lawak (Kelakar tak henggat), Beego (kesian dia ni) dan ramai lagi."

"Nantikan Kemunculannya"


5) Tag 3 orang bloggers (dan pastikan mereka tahu akan contest ini)
(Baiklah akan saya tagkan...siapa ye?? erm....harap-harap korang semua tak marahlah ye)

a) Istana Biru
b) Aku dan Realiti
c) Nurul Asyikin

6) Setelah selesai letakkan link url anda di kotak komen di dalam entri Mak Dara ni.

(okay SIAP!!)


Hadiah-hadiah yang disediakan memang sangat-sangat menarik..jadi jangan berlengah lagi...MOH KITE!!

Gud Lak Semua!!

7 comments:

suriani azwan said...

gud luck kak..semoga boleh menang... dan tq sesangat sebab sudi luang masa like pic sue..jasa akak amatlah di hargai...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join contest ini.. All the best ya =)

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih Sue :))

Mak Dara: Tq sebab sudi singgah.....

suriani azwan said...

kak...boleh terangkan x pasal rewards yg kaler merah kat blog akak tu..fungsinya apa?

Elih Japahar said...

Ok! sy akan join...tapi nanti hujung minggu ni ye :) tengah kursus skrg...

Anyway, thanx tag sy....akan meningati tag ni selalu :)

Kaki Wayang said...

Meriahnyerrrrrrrr..

Mia Liana said...

good luck! cantik ni... singgah dari entri kontest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...