Thursday, September 15, 2011

Segmen: Jom Blogwalking Bersama Lulu Caldina



Assalammualaikum semua...

Ntahlah kenapa semenjak dua menjak ni idea dalam kepala otak ni tak ada mencurah-curah pulak nak memposting entri yang sedap-sedap nak ditempekkan didalam belog kesayangan ni.

Mungkin disebabkan baru lepas beraya dan moodnya yang tak sudah-sudah kot? Tapi Tak Mungkinlah...

Tengah scroll-scroll dashboard tengok entri-entri terbaru dari kawan-kawan blogger ni ternampak pulak posting entri terbaru iaitu Entri Melekat Cik Lulu Caldina yang mengajak kita semua berblogwalking.

JADI?? Apa tunggu lagi....

Erm...seronok jugak nak menjoinkan diri...SAYA, kalau bab-bab bersegmen ni memang suka tambahan pulak time tengah-tengah ketandusan idea nak mencari entri yang bagus dan terbaik.

Oleh itu, apa kata kita beristirahat sekejap dengan berBLOGWALKING. Bukankah itu lebih baik di bulan-bulan mulia ini..tak ziarah ke rumah ziarah ke blog juga dah memadai. Betul tak?

Pada mereka-mereka yang nak menjoinkan diri SYARAT-SYARAT yang telah ditetapkan oleh Cik Lulu adalah seperti berikut:-

1) Buat entri, letakkan banner Cik Lulu beserta link entri segmen ni, dan dengan tajuk "Jom Blogwalking"
2)Dalam entri tu tulis jer lah apa korang nak cerita
3) Tinggalkan link entri tu kat ruangan komen
4) Tarikh Tutup tengah malam, Ahad ni 18hb September 2011.


Jadi JANGAN TUNGGU LAGI...sila KLIK untuk mengetahui dengan lebih lanjut dan terperinci.

Selamat Berblogwalking semua!!

18 comments:

fiza said...

Blogwalking dari lulu pages. Salam kenal & follow ☺☺

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Jom blogwalk ke rumah saya plak yeJom blogwalking

Lulu Caldina said...

Lulu singgah blogwalking kat sini...
Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

Apa yang menarik hari ni??

c genk bah ne said...

genk singgah sini
senang2 nanti dtglah blog genk ya..
salam perkenalan dari genk

JOM DATANG BLOG SAYA

ctie anis said...

blogwalking sini...
dari segmen yg same..

http://sweetctie.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html
:)

gaung said...

hai..selamat berkenalan..saya datang ni sebab Lulu yang ajak teman dia berjalan jalan.so saya dah ada kat sii..ok.nak baca entry dulu sampai puas..jemput la melawat saya jugak..BE tengah banyak kat saya tue..hehe

ENTRI TERBARU: Tonton TV1,TV2,TV3 di FB,TERSEREMPAK NUFFNANG DAPAT 3 BE free,UGUT RM5000 tutup Rahsia Hamil

PCL said...

salam blogwalking, terbuai dari blog LULU ke sini dari segmen yg sama...I follow.

Kancil 8349 said...

salam singgah dari segmen sama...

jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-pages-jom-blogwalking.html

zareliqa afiqa said...

weeehuu~ dtg terjah cnie dari segmen yg sama jugak.^^
salam kenal ya! :D

singgah lar cnie,eheee :)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Cik Ceria said...

cik ceria singgah sini..

wah..dah berwajah baru belog nie..hehe..cantik

jom singgah belog cik ceria

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

yayath said...

hye:)yath bw ke sini dari segmen yang sama:)hehe

faridah nazurah said...

singgah dari segmen yang sama. jom pegi blogwalking sama2. hee :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

happy blogging :P

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
btw, ryn sudaa follow cnie yerr. . hehhe. . nice blog !

Marina said...

marina berBW sini...thank you melawat blog n sory lambat bertandang..heee~

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Asyikin said...

hello, jalan2 singgah and follow awak :) dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking-bersama-lulu-caldina.html

c nana said...

dtang sini dri segmen yg sama :)

PeRmAtA bIrU said...

saya datang singgah melawat sini jap... ada sedikit masa malam nih..:)

Cik Asma BLuppy said...

hai hai... maaf lmbat dtg terjah ye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...