Monday, September 19, 2011

My New Look : Terima Kasih Whitey Mommy

Assalammualaikum,

Selamat Hari Isnin. A new day for you to start with. How is your wikens? Hope semuanya sihat dan sejahtera hendaknya.

Dah tengok My New Look?? Macam Mana? OK Tak?

How is "Bable-Bable-Bla-Bla-Blub-Blub" New Look?


Credit to Whitey Mommy kerana sudi melayan kerenah saya yang macam-macam ni. Kredibiliti beliau sungguh tidak perlu dipertikaikan lagi.

SAYA SUKA!!


Terima Kasih banyak-banyak Sha.


Pada kawan-kawan yang meminati layout theme saya serta doodle seperti saya, silalah berkunjung dan boleh membuat order kawan-kawan ke laman sesawang Puan Siti Khaironisha di SINI.

8 comments:

Lulu Caldina said...

alo alo, cutenya :)

Rahmah Ram Ram said...

Terima Kasih Lulu :))

Aziela said...

waahhh...cantik dan berseri2 sungguh rumah baru nie... Berbaloi-baloilah....

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih awak... :)

gaung said...

saya pun turut berbangga sebab dpat sampai ke blog yang kiut nie..keep it!teruskan menulis..

ENTRI TERBARU: Tonton TV1,TV2,TV3 di FB,TERSEREMPAK NUFFNANG DAPAT 3 BE free,<a href="http://no92a.blogspot.com

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih En Gaung.

yayath said...

sangat cantik la doodle tu:)hehe..comelll:)

Rahmah Ram Ram said...

Terima Kasih Yayath kerana sudi singgah :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...