Wednesday, September 28, 2011

Segmen Lulu Caldina: Jom tambah follower

Assalammualaikum...


Hari ini, saya dengan rela hati dan dengan semangat yang penuh berkobar-kobar ingin menjoinkan diri saya bersama-sama blog saya ini ke segmen anjuran Lulu Caldina.

Takkan anda semua tak tahu dan kenal dengan Lulu Caldina kan? Blog beliau comel dan kiut serta simple berwarna biru serta penyokong tegar Chelsea. Mempunyai blog yang penuh informasi dengan maklumat terkini dalam dunia hiburan masa kini dan isu-isu semasa yang berlaku di dalam mahupun luar negara. Rugi pada siapa yang tidak mengikuti perkembangan blog beliau.

Saya Suka!!

Pada saya bukan sahaja takat menambah follower tetapi saya juga dapat berkongsi cerita serta pendapat dengan blogger-blogger tanahair. Bukan senang tau, manalah tau lepas ni ada yang glamer macam Ben Ashaari ke, Dapur Tanpa Sempadan ke, Red Mummy ke, Lulu Caldina ke, Cik MTT ke? Ha....untung-untung boleh kongsi ilmu mereka dengan kita semua.

Pada kawan-kawan yang ingin menjoinkan diri, maka dengan PANTASnya KLIK sini dan buatlah seperti apa yang dikehendaki.

Selamat menjoinkan diri dan selamat berkenalan.

30 comments:

syu said...

hi...salam kenal... nice blog...nanti saya singgah selalu kat sini yer...

Mrs Lurve said...

Assalam..balas kunjungan dan follow kembali. Terima kasih n selamat berkenalan

Kancil 8349 said...

salam,

singgah dari segmen yang sama...semoga follower kamu bertambah ramai...

ctie anis said...

singgah balas..terime kasih singgah blog anis ye.. :)

anitadiana said...

asalamuaikum...kak ita dah pernah follow blog ne dulu...si singgah aje lah ya...TQ singgah blog kak ita..dari segmen lulu gak...

ashikin said...

salam kenakan... nice blog, i follow u back ;)

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih semua atas kesudian anda semua menyinggah ke blog saya yang tak seberapa ni.... semoga kita semua akan terus berhubung dan berkunjung antara satu sama lain ye... :))

cinnamon.com said...

dr segmen yg sama,salam kenal..

Cik Meeja said...

Berkunjung balas dari segmen yg same..Terima kasih sudi singgah ke blog CM..CM foolow u too.. =)

Gen2Merah said...

Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Ikhlas
~Gen2Merah~

http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

POHPALEH BURGER said...

tq melawat blog pohpalehburger ;)

Cik Rose Cute said...

Thanks follow my blog....datang balas follow dari segmen Lulu...

Aishah Amira said...

singgah & follow dari segmen sama >_< . wahh blog ni blue kaler jugak . suke laaa hihik .

maszull said...

salam...mama dtg dr segmen lulu mama dah follow jom dtg blog mama yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

Azura said...

kisah klasik Azura singgah cni dari segmen lulu :)

Diera Tekikushika said...

dtg dr segmen lulu caldina. jom g blog saya meh =) followed

ame elms ! said...

hello there blog owner . ame singgah here from the same segmen , Jom Tambah Follower by Lulu Caldina .

ohh , if you have some time , jemput singgah blog ame ya . happy blogging :)

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

NasZ said...

singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

Jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

ziraziz said...

Salam ukhuwah...

Dtg ziarah dr segmen Lulu :)

sj said...

salam kenal ... dtg ronda2 dr segmen cik lulu ... nak nek vespa jom singgh blog sj ... vroooommmmm

Rahmah Ram Ram said...

Salam semua blogger yang saya kasihi dan sayangi..

Terima kasih diatas kesudian anda semua singgha ke blog saya yang tak seberapa ini...insyaallah semoga kita sama-sama maju dan diberkati olehNYA.

Teruskan berkarya dan jemputlah singgah selalu ke blog saya ye.... insyaallah semoga kalian semua sukses selalu..

Salam kenal dan saya akan balas singgahan dan follow kamu semua...

Terima Kasih Semua!!

mama maman said...

dtg dan follow.. keep in touch ye..:)

Marina said...

marina jalan2 dari segmen lulu..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

Nina K's Luviee said...

follow dari segment Lulu, jom lepak kat blog Nina gak http://nina-wns.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower-bersama-miss-lulu.html

Lulu Caldina said...

Semoga segmen ni memberi manfaat buat kita semua.. Terima kasih kerana memberi sokongan dan join.. :)

TERKINI DI LULU-PAGES

zareliqa afiqa said...

peepp~ peep~ Iqa dtg serbu cnie dari segmen lulu^^
Salam kenal yea :)
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

Ana Adni Collection said...

Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

ana-adni-collection.blogspot.com

http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

tq dear..

Muka Haluih (MH) said...

Salam..dari segmen same.MUKA haluih follow akak! ;)

asy faro said...

salam kenal dari saye, Asy Faro.
nak ajak kamu usha blog saye dan minta kritikan/pendapat kamu dengan penulisan saye.
be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting).

=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...