Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H


Assalammualaikum....

Segmen lagi!! apalagi jangan tunggu lagi jom kita buat entri ye..



Nampaknya En Ben dah bertukar header nampak lebih kebapaan dengan kelembutan dan kesabaran di dalam diri beliau membesar dan mendidik Qaliff..TAHNIAH En. Ben..

Pada bloggers yang berminat nak add link saya sebagai salah satu bloglist di bulan Ramadhan ni..silakan jangan malu-malu dan segan ok..sememangnya saya suka menerjah dan berziarah ke blog-blog anda samaada menjadi seorang silent reader atau terus memberikan komen-komen yang bernas...  Insyaallah saya akan buat yang terbaik mungkin untuk berkunjung dan meletakkan link anda di dalam bloglist saya juga..tiada restriction sesiapa pun boleh meletakkan link saya ini di dalam senarai blog mereka..maka dengan ini sudi-sudikanlah ye, mana tau dapat berkongsi resepi makanan untuk berbuka, kisah-kisah silam zaman remaja dan kanak-kanak ketika bulan ramadhan dan juga cerita mengenai kenangan menyambut hari raya dapat dikongsi bersama semua di sini...

SALAM KENAL DAN SELAMAT BERPUASA SEMUA!!

Pada anda yang berminat...jangan berlengah lagi jomlah terjah blog BEN ASHAARI untuk mengetahui syarat-syaratnya.


84 comments:

Eyqa Hasnan said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Cioccolato World said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Ohsenyum said...

Berminat nak tukar link tak??.....

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

QasehnyaRania said...

selamat bersegnen dan selamat berpuasa buat akak sekeluarga :)

LubLy said...

segmen?bgs akak nieh..trskan usaha akak..slmt bpuasa jugak kak..heee:)

Faqihah Husni said...

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya DAN letakkan sekali URL/LINK BLOG :D

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Joanna Yunus said...

saya sudi......

salam ramadhan...follow juga no. 849

Cik Jajika said...

Ya, saya terima...


Sudah update list... =))

kechixx hussain said...

saya sudi...salam ramadhan dan salam perkenalan;')

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam Ramadhan :)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Norasyimah Saifullah said...

ya saya berminat

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

SA said...

YA, SY BERMINAT :)

lieya syaira said...

salam ramadhan. :)
yes. berminat.
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com

Eza Boom Boom :) said...

Ya, Eza sudi.. Eza dah letak kat bloglist :)

ayut said...

Ya berminat dengan tawaran anda..
ayut msukkan k.nnt tgk2 klu tslh ye :)

haz said...

ya sy brmint n dah follow awak =)

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ trima tawaran kamu..MHZ dah letakkan blog kamu dalam bloglist..

http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

Hawa Ey said...

ya , saya sudi bertukar link :)

dah masukkan link awk dalam bloglist ^^

http://akubencihitam.blogspot.com

Yana Aina said...

yana setuju dah letak blog kamu dlm bloglist yana :)

http://nazlyizan.blogspot.com/

sukagelak said...

hai...saya teramatlah sudi dengan tawaran anda :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

zikron said...

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

E Y C H A said...

SALAM PERKENALAN :)

ANDA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK BERSAMA SAYA?
http://norafesa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Rahmah Ram Ram said...

@Eyqa Hasnan

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Cioccolato World

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@AyueJean

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Ohsenyum

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@QasehnyaRania

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@LubLy

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Faqihah Husni

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Joanna Yunus

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Cik Jajika

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@kechixx hussain

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@MISS Z BERCELOTEH

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Haziyatul Najihah Hasin

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Norasyimah Saifullah

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@SA

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Eza Boom Boom :)

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@lieya syaira

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@ayut

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@haz

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Mohd Hakimi Zulkifly

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Hawa Ey

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@Yana Aina

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@zikron

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@E Y C H A

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

Rahmah Ram Ram said...

@sukagelak

YE! Saya berminat....dah letak pun dalam bloglist nnt terjah ye..Selamat Berpuasa!!

dyabunga said...

dya setuju..dh letak dlm bloglist

careno said...

ya sy sgt berminat... blog awak dah listed dlm blog sy... TQ yer...

GBM said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Masz Sidek said...

yup... sy berminat dgn tawaran akak...

selamat berpuasa kak...

masrinasidek.blogspot.com

zatie said...

ya..saya berminat dengan tawaran anda..:)

fiza said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

Cik Sue said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://ciksuesaari.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AimanAziz said...

Ya saya berminat & saya dah letakkan anda di bloglist sy !!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Ayiesha Sani said...

Anda berminat untuk menukar link dengan saya?
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Mieya Atiera said...

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

nadia farhana said...

berminat tukar link dengan yaya??
http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
salam perkenalan

Mizzs Ninie said...

Done letak nama awak dalam list Ramadhan saya. Cek di sini -> http://mizzsninie.blogspot.com Tolong letak nama saya dalam bloglist Ramadhan awak jugak ye. Thanks

Sue PeLik said...

salam
Berminat nak tukar link dengan saya?

boleh bg jawapan di sini ya..
:)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ohh Azza said...

salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Siti Wardah said...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

cikji said...

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

http://cikji.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal said...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

adrian aizat said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syaz Blackrose said...

awak berminat tak tukar link dgn akak yang baru blajar buat blog ni?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

cantik blog ni..

Solehah Shamsuddin said...

akak,solehah dh letak blog akak dlm bloglist :)

saljuhumairah said...

Salam Ramadhan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

www.QueAchmad.com said...

YA, SAYA BERMINAT SANGAT, hehehe.... Tq... Juga dari segmen yang sama

http://www.queachmad.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Eyqa Hasnan said...

ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

Pka Rahim said...

hi..
anda berminat menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

terima kasih :))

Pka Rahim said...

hi..
anda berminat menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

terima kasih :))

iyoyul said...

http://aurorua.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

BERMINAT TUKAR LINK??

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

rafflesia said...

saya berminat dengan tawaran anda! :)

blog anda telah diletakkan di http://raffloves.blogspot.com/

terima kasih

Mimie said...

awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

p/s : sori lmbt balas kunjungan..

UmmiAbi said...

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ohh Azza said...

done linkies, listed mine too ye :) http://zaza96.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...