Monday, July 30, 2012

BIG CONTEST 1ST TIME"SAYA NAK KAD RAYA DARI KEDAH"


Assalammualaikum....

Alhamdulillah ketemu lagi kita semua di pagi Isnin dan dalam diam tak diam dah 10 hari kita semua berpuasa. Apa khabar anda semua? Diharapkan semoga anda semua berada dalam keadaan sihat dan sejahtera hendaknya.

Pasti pelbagai perkara yang telah anda semua lakukan pada cuti hujung minggu yang lepas, ada tu yang menghabiskan masa cuti dua hari berpuasa dan berbuka bersama keluarga tercinta tak kira berada di kampung atau di bandar kan.


(Merapu la pulak kan)....Oh ya!! Terima kasih pada adik Amirul Ilham kerana sudi megeTAG akak untuk memeriahkan lagi contest beliau sempena nak raya ni... TQ Adik!!

So kawan-kawan jom kita sama-sama support beliau dengan memeriahkan lagi contest beliau ini dengan melayari laman blog beliau di SINI tetapi sebelum tu sila pastikan anda mengikuti syarat-syarat yang telah ditetapkan yang mana antaranya ialah....

Syarat-Syarat :

1 ) Follow Blog BELIAU
2 ) Letak Entry Ini Dalam Post Blog Anda
3 )LIKE FAN PAGE
4 ) Letak Banner Dalam Post ( WAJIB )
5 )Tag 2 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )
6 )Letak Entry Anda Di Komen .. No shoutbox!
7 ) Pemilihan akan diadili oleh Uncle Random(jika kurang penyertaan akan diadili oleh cabutan)

Saya nak TAG dua orang rakan seperjuangan blog saya antaranya...



Jadi, Janganlah lepaskan peluang ini lagi ye....

7 comments:

Saya Disini said...

gud luck

maszull said...

assalamualaikum rahmah...wah seronoknya dpt kad raya nanti...:)

Rahmah Ram Ram said...

@maszull
hihihi...sesaje kasi sokongan kat adik kita ni mama...dah sekali tu teringin la jugak nak dpt kad raya ...yelah sekarang susah nak nampak benda2 tu lagi..skrg senang sms dgn email aje..
itupun kalau ada rezeki...ramai jugak yg join...jomlah mama!!

Rahmah Ram Ram said...

@Saya Disini

TQ dik singgah sini...

fiza said...

Good luck.

Mira Adzlia said...

macih ye kak sbb tag..nnti free sy juin..hihi

amirul ilham said...

TAHNIAH KEPADA PEMENANG SILA HANTAR PEKARA INI:
NAMA:
ALAMAT:
EMAIL:
NO FON:
KE FB SAYA
https://www.facebook.com/amirul.ilham.96

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...