Wednesday, July 25, 2012

Contest "Sapo Nak Kad Rayo?"


Assalammualaikum sumo...

Saya tak reti nak cakap Negeri Sembilan, tapi saya suka mencuba mempraktikkan loghat negeri-negeri berkenaan dengan kawan-kawan di pejabat. Sebabnya bahasa-bahasa ni saya rasakan UNIK dan MENARIK.


Nak TRY buleh tak Atok?? 

Kalau ese silap tulong tunjok ajar ese yo...Pertamo skali ese nak ucapkan timo kasehlah pado jiran sepagar ese Puan Aziela sobab eh sudi mengetag blog ese yang tak seberapo ni hah...

Keduonya..ese ado waktu toluang ni nak gak melayan bondo-bondo gini hah mano tau dapek peluang monang kad rayo...sapo nak bagi ye tak?

Ketigonya ese nak ucapkan Selamat Berposo (puasa) pado sumo kawan-kawan blogger ese tak kira jauh dan dokek (dekat) semoga ekau sumo sihat hendaknyo.

Tapi untuk pengetahuan Atok ese ni takde nak bukak fesbuk do..nak LIKE, LIKE ni tak dapek lah ese nak nolong... tapi kalau ado pun ese dah memang lamo dah follow blog Atok yang sungguh menggelikan kotiak ese sotaip maso dan ketiko....


Ish naik togoliek (tergeliat) lidah ese ni.....

Mogo-mogo Atok dan kawan-kawan lain tak marah lah yo kalau ese tersalah tulis kek sini...AMPUN MAAF DIPINTO!!

Last sekali..Ese nak TAG sorang rakan blogger ese yang paling ese kagumi MAMA MASZULL 

Pado sesapo yang berminat tu ese cadangkan poie ajolah ke laman blog Atok ni secaro toruih menoruih (terus-menerus)..dengan hanyo klik SINI hah.

Gud Luck Semua!!


6 comments:

Cik Rongoks said...

good luck akak ! ^^

Aziela said...

Perghhh...cemerlangg la wakk!

Rahmah Ram Ram said...

@Aziela
hihihi...malu malu!! Tq awak sbb jd cikgu bahasa saya...hihihi...

Rahmah Ram Ram said...

@Cik Rongoks

Tq dik!!

Suhami Ahmad said...

hik hik....wah, bulih jadik orang nismilan dah tu....takdo cacat colo laie dah...tahniah...ngeeee...


mokasih tau joint contest atok yang tak seberapa ittew....selamat berjaya... :)

Masz Sidek said...

good luck kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...