Saturday, July 23, 2011

Apabila Burung Marah....aka Angry Bird



Assalamualaikum...

Kawan-kawan yang saya hormati, saya nak tanya pada anda semua pernah tak anda bermain game Angry Bird? Saya pasti kalau anda bermain game ini pasti tak ingat makan dan mium dan juga kerja kan? hehehheh...saya pada mulanya begitu addict dengan permainan ini...tetapi lama kelamaan aktiviti tersebut terpaksa dikurangkan kerana tanggungjawab melebihi dari segala-galanya..terutama bila dah bersama keluarga dan anak-anak, aktiviti tersebut terpaksalah dikurangkan...huhuhu...

Pada mereka yang tak tahu apa itu Game Angry Bird, berikut adalah serba sedikit penerangan mengenai game berkenaan yang saya dapatkan menerusi laman wikipedia. Kawan-kawan bolehlah KLIK untuk mendapatkan penjelasan dengan lebih lanjut mengenai game ini.



Kawan-kawan tahu tak yang game ini sungguh meluas pengunaannya dan sangat popular kerana dengan karakter burung yang kecik dan comel ianya memang menjadi ikutan ramai bukan sahaja kanak-kanak malahan orang dewasa pun memang meminatinya...COMEL.

TAK CAYA!! cuba tengok di sini....







4 comments:

si cantik sally said...

hehe...x pnah main game ni tapi ngah cari game ni nak dwnload masok lam enpon still x dapat2 ar...cmne ek???help me...

Rahmah Ram Ram said...

Salam, adik pakai phone model apa? Sis tak pasti yang lain-lain tp klau adik pkai iphone senang aje donlod dr itunes...

Meck said...

cantik la. game ni femes betul. tp aku x main sbb mls nk fikir haha

lyn at home said...

baru jea berjinak2 bermain game ni sejak En.suami hadiahkan galaxy s bln ni..hehehe syokk sambil baking pun lyn layann heeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...