Thursday, July 07, 2011

" Bro, Kasi Kritik Blog Gua Skit ... Bleh ?? "

Assalammualaikum,



Untuk maklumat lanjut mengenai entri ini sila KLIK disini.

Phew!! mendengar tajuknya pun saya dah TAKUT. Tapi saya nak join jugak. Pada anda-anda semua, sudi-sudikanlah komen blog saya yang tak seberapa ni. Yang adakalanya saya rasa ada sedikit merepek dan tak masuk akal maklumlah bak kata saya sebelum ni saya bukanlah seorang blogger yang hebat tapi nak juga mewarnai dunia blog ni.....

Terima kasih pada yang sudi komen dan saya akan sentiasa cuba memperbaiki dan menerima nasihat serta tunjuk ajar dari anda semua.

Peringatan: Entri ini akan ditutup pada pukul 10.00 malam ini, jadi lekaslah jangan tunggu lagi ye. Gud Lak dan Happy Blogging!!

36 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

suka blog ni sb simple n ringan jek :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih Mrs Eady kerana sudi bagi komen pada blog saya...insyallah akan singgah.

iLa suHaiLa said...

nak kritk jugak cni..hermm..takder pape nk kritik..^^,..template cun..background cun! Lulus..hehe

Kaki Wayang said...

Sebab dah kritik blog Betol-betol Hangat..nak balas kritik kat sini..ok
1. Design yang comei..terutama sekali pada design MyFamily..suke nampak bahagia..
2. Berinformasi juga sebab banyak review-review novel dsb
3. Simple, pimple jerawat..hahahaha..tak lah..simple tapi suke sebab blog yang ringan..xbuat air mata berguguran nak tunggu sebab berat...hehe..
4. Kalau boleh disable kan word verification kalau nak mudahkan org komen..itu aje...
5. Keseluruhan..mantop!

Kritik kat blog BBH pla yerrr
http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih pada ila suhaila dan kaki wayang kerana sudi memberikan komen...kaki wayang insyaallah akan saya disablekan...terima kasih banyak banyak sebab sudi singgah.

PinKy MoMMa said...

salam kenal adik..

sis pinky ur 89 follower..

simple & fast loading blog ;)

eppy blogging ya!

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih pinky momma kerana sudi singgah dan komen..

Zue Zoey said...

- loading superb!
- background comel!
- kalau boleh buat pop out comment

itu je kot :)

http://zuezulaina.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Aziela said...

Sejak dari awal lagi, kita memang suka dengan blog nie. template dia cantik. Matured and cheerful. And lately, boleh dikesan ada komitmen yang tinggi dalam blogging. Semua entri sangat menarik dan sangat berinformasi. Paling penting, keikhlasan dalam berkongsi apa saja..maklumat am, resipi sampailah ke novel review...

Memangg akan lebih maju

(Ada gaya bodek ke..? )
Sungguh tau..x der kipas2 punya maaa...

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih zue_zoey sebab sudi singgah serta sudi beri komen.

Aziela: thank you awak...hahahha promote blog lagi..

nuRuL said...

hello..

i terjah balik & follow blog ni.:))

overall oke jek!:))

Azzah said...

salam balas...dah lama kita memollow kan..templat memang dari dulu suka,doodle my family yang cute,senang loading..dah superb..

Abby Salvatore said...

vintage look!
suka!


http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

aida said...

Nice blog & simple......tak tau wt header.huhuhuh

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

nurdani said...

nice blog ..kalau boleh komen guna la pop up.senang sikit :)

ninie_azriena said...

nice blog.. :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

blog simple dan snang load~~
^^ pakcik suke le~~
comment ni tolong tukar setting dia ek~~

NasZ said...

dah follow awak..

blog awak dah ok cuma kalau kotak komen dapat dibuat popup window yang berasingan, lagi senang nak komen smbil godek2 blog ni..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Rahmah Ram Ram said...

Alhamdulillah dan terima kasih pada kawan2 yang sudi memberikan komen yang bernas kepada saya. Insyaallah saya akan ambil maklum dan perbaiki belog sy ini seperti yg dicadangkan oleh kawan2 semua.

Selamat berkenalan dan happy blogging semua! Tanpa kalian siapalah saya!

Siti Suriani said...

comel je. cyes. kemas and tak berat sgt. :)

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

K O R I E said...

Salam, dtg kritik ur blog

hurm. kaler mcm suram sikit
tp tu oke jea..
msti org die simple jea kn?
nice!


meh lawan kritik balik di
http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Engku Sofea said...

Warna blog sedikit suram untuk tarik orang visit... : S tapi takpe tu pilihan masing masing... (pendapat je tau )Happy blogging ye !!! <3

Atika Farha ;D said...

besarkan ruang post daripada widget :) nampak seimbang sikit

Alin Hassan said...

template simple, nice to read. mesra pembaca.. thumbs up!

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Lya said...

suka your blog!background nmpk versatile..nice!cuma besarkan tulisan skit.. :)

http://randomisunique.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haaa... datang nak kritik ni... heee~

loading laju je blog ni... simple...
tak banyak sangat widget... hee~

btw.. happy blogging.. =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih sekali lagi semua atas komen-komen yang anda beri. Insyallah akan saya perbaiki dengan sebaik mungkin.

Salam kenal dan happy blogging semua.

eB ezrin said...

polo, jom jenguk kami yer ;p
http://mamaaerish.blogspot.com/

BeloG MTT said...

Suka masuk blog akak jugak ! :)
Tak ada apa nak komen..semuanya kemas dan teratur..Loading pon laju.. :)

missunguviolet said...

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Mrs. Farhan said...

Blog ini sgt perfect.hehheeh.cun lah. menarik sgt. =D

Dtg caci maki blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih semua kerana sudi singgah dan memberikan komen-komen yang cukup memberangsangkan insyaallah akan cuba perbaiki.

Jemput singgah lagi ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...