Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum semua...



Dipetang-petang yang berbahagia ini tak salah kan kalau saya nak menjoinkan diri untuk bersegmen yang dianjurkan oleh En Ben Ashari kita ... Jadi for those yang berminat silalah KLIK untuk maklumat lanjutan....

Syarat-syaratnya:-

1) Buat satu entri .Letak header ben ashaari blog .
2) Tajuk .. BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ni
3) Siap ? Tinggalkan url entri di ruangan komen En Ben ..
4) Tutup hingga jam 10 malam .. hari ini .. Rujuk tarikh entri ni..

Nota penting dari Ben Ashari:

"Selepas 24 jam ... nak delete entri korang tu , boleh jer.. tak semakkan blog korang kan ? Tu cara join segmen blog ni .. Hari ni punya segmen adalah untuk hari ini .. Esok ? Lain cerita .. hehe.. jommm.."

JEMPUTLAH BERSEGMEN....

13 comments:

azam said...

bertukar link...

siap follow sekali
"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging"

Cik Ceria said...

sudi tukar link tak?hehe

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmah Ram Ram said...

Cik Ceria: boleh aje.. Mari mari..
En Azam: terima kasih kerana sudi singgah ye salam kenal insyaallah sy akan follow balik..

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Clara said...

jom tukar link belog..

Clara said...

lpe plx..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

blog ni dh masuk dalam bloglist oh blogger..

jgn lupa letak balik k..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Qaseh said...

jom tukar link suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...