Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum semua...

KITA BERSEGMEN LAGI, BERSAMA................



Bila nampak aje En. Ben post-up entri segmen...so apa lagi...tanpa berlengah-lengah dan tanpa membaca intipati lanjutan, saya terus letak header..tapi bila baca-baca balik...ALAMAK!!

Nak kena kritik dan dikritik la pulak...hehehhehe HARU betul!! Tapi takpe saya suka...in the other way bolehlah kita bertukar-tukar pendapat dengan blogger lain ye tak?

Jadi pada kawan-kawan yang tertunggu-tunggu segmen Ben bolehlah KLIK dan ketahui syarat-syaratnya seperti berikut:-

1) Buat satu entri baru .. letak header Ben Ashaari Blog
2) Tajuk : BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ? dan linkkan ke entri ini ..
3) Tuliskan sepatah dua untuk mereka yang bakal kritik blog korang .. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen blog Ben Ashari.


Macam mana? OK tak? Tarikh luputnya sehingga jam 10 malam ini...So jangan tunggu lagi..jom kita bersegmen!!

SILALAH KRITIK SEIKHLAS HATI ANDA!!

10 comments:

Sofea Lang said...

hi..
salam perkenalan.
kak, klu tulisan besaq sikit.
senang skit..cheq ni pakai spek pn..
kureng selesa skit..yg lain ok..
n....i hate cooking too...he3.

Sofea Lang said...

mylink

http://sofealang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

OK je tulisan tu. buleh dibaca.Nak kritik lebih2 pon kita bukannye otai.Page layout yang menarik. Jom sama-sama tambah follower.....

petuapakar said...

klik sini untuk komen

Elih Japahar said...

nak kritik boleh?..blog ni dah cantik..cuma tulisan je yg kecil sikit tapi masih boleh dibaca lah..entry best & slmt berblogging :)

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih semua diatas komen bernas anda...Insyallah akan diperbaiki dan all the best and happy blogging :))

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Buatkan scrollbar untuk archive yg berjela tu k. =D


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih kepada Sofea Lang, Petuapakar, Elih Japahar, Miss Chubby Cheek, Lulu Caldina dan Mrs. Farhan. Terima kasih kerana sudi singgah dan memberikan sokongan dan komen yang bernas kalian semua...saya terharu dan selamat berblogging pada kalian semua... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...