Saturday, July 02, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Assalammualaikum semua,



Apa dia?? Sempat lagi???

JOM GEGAR BLOG 2011!!!

Yeay!! Alhamdulillah nasib baik sempat saya nak join segmen Ben Ashari. Tak peduli saya nak join jugak sambil tu boleh tambah kenalan dengan anda semua serta saling bertukar-tukar pendapat. I LIKE!!

SAYA.....kalau Ben Ashaari buat segmen macam ni, memang saya nanti-nantikan. Walaupun saya tau blog saya ni bukanlah superb macam Hanis Zalikha, gempak macam Cik Mat Gebu, marvelous macam Ben Ashari tapi saya rasa cukuplah sekadar saya memerlukan sokongan serta pandangan dan pendapat daripada anda rakan seperjuangan terutama pada blogger-blogger baru macam saya ni.

Menang tu memang takkan adalah, sebab banyak lagi blog-blog yang berpotensi untuk menang. Tapi itu semua saya tak kisah!

JANJI....

Kami blogger baru, rasakan bahawa tanpa blogger-blogger sifu macam Ben, Hanis dan Cik Mat Gebu kami takkan dapat berkenalan serta mempunyai follower seperti anda semua. Selain itu kami juga seronok dapat membaca entri/artikel kawan-kawan semua. Bukan sahaja dari segi penceritaan malah gambar-gambar menarik dari anda semua yang dipostupkan memang menarik sekali.

Pada kawan-kawan semua Selamat Berkenalan! dan pada blogger-blogger baru seperti saya Selamat Datang ke dunia Blog dan sama-samalah kita warnai laman ini dengan memberikan informasi yang berguna, serta idea-idea bernas dan mengambil iktibar dari sebarang kejadian dan isu-isu semasa yang telah dipaparkan disini.

Kepada kawan-kawan semua yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut silalah berkunjung ke laman blog SIFU kita ni....

Selamat mencuba.

17 comments:

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuu, alya dtg nieeeeeeeeeee nak gegarkan blog julai 2011 !! ehhe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

saiazuan said...

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

harrazdani said...

Selamat berhujung minggu.datang berkunjung dari segmen gegar blog julai 2011, salam persahabatan dari harrazdani.kalau sudi silalah berkunjung ke harrazdani yer…;)

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Meck said...

gegar sini!!

et said...

blub..blub...blub...

gegar disini

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih semua kerana sudi melawat blog saya....

Insyaallah saya akan singgah dan gegar blog anda semua dan follow.

Salam kenal.

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

Farieyna Bahri said...

kasi gegar cni!!

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

nuRuL said...

hello.

Datang menggegar & menggodek belog ini.hi³

Salam kenal yea!:)

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Maklumbalas KFC Berikutan Laporan Kebersihan Premis Makanan Mereka Tempoh Hari
2. Buat Lawak Lak Stesen Minyak Ni!
3. Ingat Dato' Siti Je Ke Terror Menembak?!
4. Best Hape Wataniah Ni...
5. Cam ni je la kalau mau hidup!
by LUNA LANUN

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...