Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA....

Assalamualaikum...



TUTUP DAH??

SEGMEN BARU BERMULA??

Segmen telah bermula..seperti yang telah diterangkan pada header diatas..Saya tidak boleh nak memilih mana-mana belog pun kerana semuanya belog yang saya follow dan tersenarai seperti di SINI mempunyai kelebihan serta karisma yang tersendiri tetapi tiga (3) blog yang saya selalu terjah ialah:-

Bicara Mak Dara

Kerana belog beliau penuh dengan cerita-cerita terkini, bukan sahaja mengenai diri beliau malahan cerita dari artis-artis tempatan juga ada..saya suka juga. Selain itu beliau mempunyai follower yang tidak kurang hebatnya. Walaupun masih baru diwujudkan tetapi apabila membaca belog beliau umpama beliau telah lama berkecempiung dalam bidang penulisan ini. Lagipun tak calang beliau juga merupakan seorang penulis skrip Drama dan Filem. Tahniah Mak Dara. Ai suka belog U!!

Cerita Hati

Saya suka singgah ke belog adik cumel ini umpama belog beliau juga sebab ianya cumel dan menarik kerana didalam belog ini beliau bukan sahaja menempekkan widget yang sungguh cumel dan cerita-cerita yang beliau post-up pun tidak kurang hebatnya. Ai Like!

Niena Pengembara Ilahi

Belog ini juga tidak kurang hebatnya..beliau acapkali (chewah) menarik minat saya dalam membaca setiap entri yang beliau buat. Bukan sahaja mempunyai belog yang ringkas dengan memiliki 2 kuntum bunga mawar merah yang dijadikan sebagai header, malah beliau selalu mengambil bahagian didalam mana-mana segmen yang Ben anjurkan. Saya Suka U...

NAK TAMBAH LAGI BOLEH??

Of Course...Ben Ashari

Saya suka sangat masuk belog beliau sebab..... entahlah memang beliau ni begitu kreatif dalam menyuarakan pendapat serta idea-idea beliau. Cerita aje mesti ramai yang memberikan komen...Followernya pun.....kussssss semangat boleh tahan ramainyer...dan yang paling saya suka beliau suka menganjurkan SEGMEN dan tentunya ramai yang ingin mengambil bahagian contohnya SAYA. Bukan itu sahaja, melalui segemen yang beliau anjurkan saya dapat berkenalan serta berkongsi pendapat dengan kawan-kawan blogger yang lain, serta mendapat follower yang tetap sudi memberikan semangat dan nasihat untuk tetap berkarya dan berbelog.
Ai suka masuk belog BEN!!

LASTLY

The Rainbow Journey

Walaupun kawan saya ni tak participate dalam segmen kali ni tapi saya nak jugak includekan link belog dia disini. Rugi pada sesiapa yang tak menziarah, kerana beliau bukan sahaja suka bercerita mengenai pengalaman beliau yang mengembara setiap hujung minggu hanya untuk bertemu dan bersama dengan orang tersayang malahan beliau juga sudi berkongsi cerita beliau daripada isu pejabat (HR Related Matters) hinggalah ke Menu masakan. Kelassss!! Saya suka awak!

TERIMA KASIH JUGA PADA.....

Belog MTT

Belog yang tidak kurang hebatnya..saya suka menziarah MTT kerana belog beliau ada pelbagai dan yang seronoknya belog beliau mempunyai widget ladybird yang sungguh comel sekali. Followers pun tak kurang hebat juga..walaupun masih baru tetapi beliau seumpama seperti sudah senior didalam dunia bloggers. Tahniah MTT dan terima kasih. Sis suka belog MTT!!

OKLAH TU CUKUP DAH!
...Tapi yang kawan-kawan yang lain tu janganlah terasa hati ye, PERCAYALAH saya terjah setiap belog anda cuma jika ada masa yang mencukupi atau terluang saya akan betul-betul memberikan komen..otherwise jika tidak pada hari itu kemungkinan pada hari-hari lain....

Sayang Anda Semua!

8 comments:

BeloG MTT said...

Terima kasih sis..Rasa nak nitis air hedong MTT.. Hikhik ♥ :)

Elih Japahar said...

manyaknya..bukan 3 je ker? haha..btw, semua diterjah! :)

Emma said...

alamak.. terpilih ke..
terharu nye..
terima kasih akak..
:)

Shehan Ismail said...

terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

Niena Pengembara Ilahi said...

Thanksss...! terharu plak.. ^^ macih bebanyak yerrr!

Aziela said...

waa..terpilih juga...terima kasih bebanyak awak.. Saya tak sempat join..hari gaji sedunia hari hi..huhuhu

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih pada kamu, kamu, kamu , kamu dan kamu...kerana tanpa kamu semua siapalah saya...(macam artis pulak) hehehhe...

Niena Pengembara Ilahi said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/award-untuk-mereka.html

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...