Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ..

Assalamualaikum semua....



Yeay!! kita bersegmen lagi hari ini anjuran dari Ben Ashari...

Nak cerita in detail pasal belog saya ni...erm..rasanya kawan-kawan yang lain pun tahu kot sebab belog saya ni bukanlah belog yang dah lama bertapak..baru aje lagi dan tahap keseriusan saya pun takdelah melampau sangat sebelum ini...cuma suntikan semangat tu dah dikecapi semenjak dua menjak ni, itu yang rajin sangat-sangat nak berbelog dan berentri tu hari-hari...dan kadang-kadang tu dah ketandusan idea nak menulis entri apa....

Pada kawan-kawan yang sudi silalah baca dan bukak sambil cuci mata tengok belog saya yang merapu dan tak seberapa ini...

Pada kawan-kawan yang ingin menjoinkan diri untuk bersegmen, apa kata klik SINI untuk keterangan lanjut. Segmen ini bersiaran sehingga jam 9 malam ini. Senang aje tak susah mana pun.

Selamat Berblogging ye!!

20 comments:

Kaki Wayang said...

Wah mama join jugak..tertungu-tunggu pula bila lah mama nak menyapa blog Aazri..tak pela Azri sapa dulu..selamat berkenalan yer..semoga saling tunjuk ajar antara satu sama lain..kem salam kat baby tau..

Amy Syaquena said...

SR pun join juga segmen nie...happy blogging ok

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih KW dan AMy Syaquena sebab sudi singgak ke blog akak ni...insyaallah sis akan terjah dan follow belog anda.

Happy blogging!!

Kaki Wayang said...

Meh baca HH review blog Betol-betol Hangat!

http://www.hasrulhassan.com/2011/07/aku-blogger-baru-la-bang-episod-keempat.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

TheMuks [SCC] said...

Salam ziarah! Jumpa kat blog MTT dalam list segmen BA ;) follow youu ~

http://chiqabear.blogspot.com

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Cik Bell said...

akan menTRY mencuci mata lebih kat sini..
dimana ada blog disitu ada entri
hehe,salam perkenalan
bell follow sini ;)

deeyamorten said...

deeya datang sini.. :D salam kenal

jom join contest deeya,

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

Asyieq-iN Rkey said...

jalan2..n usha2...n follow u..=)

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

hafrizzul hafiz said...

HH datang sini TERJAH anda
dari bloglist someone....
salam perkenalan...

Laila Majid said...

singgah sini :)

AbiL said...

hye. slamat berkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

http://abilitusaya.blogspot.com

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

Kaki Wayang said...

Cerita anda di sini..

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/edisi-khas-blog-betol-betol-hangat-di.html

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

sakura_sue said...

following~
http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...