Tuesday, November 15, 2011

Bir Bintang??



Sejak bila pulaklah saya ada menempekkan artikel pasal air "Bir Bintang" dekat dalam blog saya ni?  Tinggi pulak cariannya pada hari ni....

Kalau anda semua nak tahu inilah baru first time saya dengar adanya nama air a.k.a. bir ni dalam pasaran...setahu saya semua air yang melibatkan 'bintang' ni adalah air yang tidak sah HALALnya.  Dan first time juga saya tengok packaging air ini.


2 comments:

fiza said...

Saya pon 1st time dgr. Mcm mana lah bley termasuk dlm blog yg suci murni nih.

Rahmah Ram Ram said...

yelah @fiza terkejut pulak tiba-tiba ada pulak yang mencari benda-benda macam tu kat blog ni...hikhikhik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...