Wednesday, January 18, 2012

Buku Pilihan Bulan Ini

Hehehehe..membeli lagik!!


Tak sudah dengan koleksi novel yang saya beli baru baru ni.


Seronok membaca dan mesti ada antara anda  yang tertanya tanya time bilalah saya membaca novel novel ni...ermmm biasanya saya baca novel time petang waktu terluang dan waktu sebelum masuk tidur janji lil pwincess tak kacau sebab adakalanya kena tidurkan dia dulu barulah ada kesempatan nak membaca if not alamat koyak rabaklah buku buku saya ni.


Setakat ni belum boleh nak kasi review lagi pasal buku buku ni coz baru nak start mula membaca.


Pada anda semua pasti ada yang telah khatam membacanya kan. Macam mana Best Tak??


Mode: Suka Tak Henggat


Published with Blogger-droid v2.0.3

10 comments:

fizafantagirO said...

Wahh suke baca novel ek =) tak penah baca lg novel tu ..

Masz Sidek said...

Cinta 3 suku tu memang best... kalau tak silap ada sambung... tu pun sy baca sikit jer dlm blog penulis tu...

My love playgirl... sy belum ada lagi...

Rahmah Ram Ram said...

@fizafantagirO: time waktu senggang aje ada kesempatan..selebihnya kena kelek budak kecik huhuhuhu..

@Masz Sidek: ye ke? wahh..best ni..sis baru dapat bukak page 17 huhuhu...kena merangkak-rangkak baca sebab ada "beg tangan".

[PCL] said...

salam singgah bertanya khabar.."apa khabar mu di sana ?..

LidaRahim said...

bestnya dapat buku baru... teringin nak baca balik novel 'ombak rindu' tp lom beli lagi huhu

Eryati said...

sy dah baca novel cinta 3 suku tu..bg sy..erm...sy hanya bagi 2 stgh bintang dr 5...

skrg tengah layan novel lama..(koleksi lama) Kasih antara kita..sbb novel ni pun akan didramakan jugak dgn tajuk Cinta Untuk Emelda klu tak silap..eheheheh

My Love Playgirl..erm baru dgar tajuk buku ni.;..nt wat review ya

wan nurul hezrina said...

baca novelnie kite kena tenang..sunyi..baru dapat hayati charecter dalam tuh..huhu

dyabunga said...

lama tak beli novel..hehe

Nora Shahaira said...

dah lama meninggalkan arena membaca novel..ingat dulu masa giler membaca novel..tak minat novel nipis..cepat habis..suke sguh novel macam kamus dewan tu..baru puas hati nak baca..haha..satu nye perangai...tak suke beli beli woooo....ada perkhidmatan pinjam o sewa novel tak..

Rahmah Ram Ram said...

@[PCL]: alhamdulillah sihat-sihat belaka

@LidaRahim: Ombak ridu best baca novel dari filem bagi saya...hehehhe

@Eryati: cinta 3 suku rasanya macam cerita remaja sikit sebab heroin dlm novel ni kebudak-budakan...

Insyaallah nnt akak buat review novel ni ye.

@wan nurul hezrina: betul tu especially tang sedih dan pilu tu haruss buat nangis tisu berhelai-helai kena spare...

@dyabunga: kalau dah benti nak start balik memang lambat sikit kan..sis dulu time skolah berbukit-bukit novel tapi lepas abis skolah benti sekajap and lepas kahwin sikit-sikit beli dan sekrg ni sebulan 2-3 buku ajelah beli sekadar isi masa lapang dan before nak masuk tidur tu baca.

@Nora Shahaira: betul tu, akak kalau beli buku novel pun nak yg tebal-tebal aje sebab kalau nipis macam tak puas dan fikir nnt baca cepat habis...kalau tebal boleh kaver lama sikit habis. hehehe
kalau psl pinjam dan sewa novel tu akak tak pasti pulak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...