Thursday, January 12, 2012

Kenapa Tak Boleh Buka?


Betul ke??

Blog saya berat ke? 

Kenapa ada sesetengah kawan-kawan blogger saya kata blog saya susah nak loading?

Loading cuma separuh jalan aje ..nampak header, lelain konten tak keluar....??

Huaaa...... apa dah jadi???

Semalam masalah di ofis, hari ni masalah pada kawan-kawan yang tak boleh nak bukak dan menunggu  loading berlama-lamaan la pulak pada blog saya.

Kepada Izwa (Bicara Hati Ini), Diana dan blogger lain yang saya kasihi, jangan serik nak singgah lagi ye, cubalah bukak dan datang kembali berizarah selepas itu kerana permasalahan yang terjadi atau berlaku ini pun saya tak ketahui...(mode blurr).

Pada kawan-kawan yang mempunyai permasalahan yang sama ketika berkunjung ke rumah saya, sila tinggalkan komen anda untuk tujuan pemulihbaikan ye.


Saya akan cuba yang terbaik untuk meringankan blog saya agar lebih senang dan selesa kepada kawan-kawan semua untuk berkunjung dan berziarah selepas ini.

Terima kasih Nurul Izwa di atas notification awak, if not akak memang tak alert pun.

Teruskan jalan-jalan dan singgah sini ye.

[MODE BLURR]


12 comments:

Kancil 8349 said...

ia bergantung pada line internet juga tu...:)

Mrs Lurve said...

betul ckp kancil tue, setakat sy buka ok, nmpk seme dr atas smpai bawah hehehe

Aziela said...

ada satu hari jer susah nk loading, tp mmg betullah, ada internet problem masa tu...

mrs puex said...

so far ok..

salam perkenalan..:D

dyabunga said...

ok je dya buka..:D

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

la...memang berat...cuba awak cek di website speed test.....tengok pada size blog....biasanya di bawah 100kb....

:: Cik Nur :: said...

Kadang2 tenet yg problem..mmg ada sesetengah blog, buka nmpk header je...pastu trus hang...

Penjual Reflesia™ said...

bergantung pada line internet jugak akak.. tadi syieda buka blog syieda slow. buka blog akak laju je.. hihihi =.=

p/s: akak try buka blgo syieda, slow x? syieda pun nak tau jugak.. @_@ sob2...

Mak Usu said...

Mak Usu tag anda.. :)
http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html

Whitey Mommy said...

Akk..nanti call sha ek..:)
memang dari hari tu lagi nak cakap...:)

Bergantung kepada line internet.
satu lagi...
widget2 dan juga script2 yang akk tambah...:)

Nanti call sha ek...
Insyaallah sha akan bagi tahu lebih lanjut..:)

:: Mrs.Eady :: said...

sudah try pakai pc lain :(

Rahmah Ram Ram said...

Kawan-kawan semua, TERIMA KASIH atas kesudian anda memberikan komen atas apa yang berlaku pada blog saya..Insyaallah saya akan usahakan yang terbaik bagi tujuan pemulihbaikan.

Teruskan kesudian anda menyinggah ke blog saya ini di masa-masa akan datang ye.

@Whitey Mommy: ok nnt akak call sha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...