Tuesday, January 31, 2012

Hari Wilayah





Esok cuti public holiday lagi....  Cuti pada mereka-mereka yang bermastautin dan bekerja di dalam jajahan takluk negeri Wilayah Persekutuan.

Antara negeri-negerinya termasuklah:-

  • Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Wilayah Persekutuan Putrajaya
  • Wilayah Persekutuan Labuan

Kepada anda yang bercuti...manfaatkan cuti anda dengan membawa keluarga berjalan-jalan menikmati hari cuti bersama keluarga tersayang dengan melakukan aktiviti yang berfaedah.  Terdapat pelbagai juga aktiviti menarik sepanjang hari cuti public holiday for those yang tak tahu dan buntu nak kemana bolehlah bersama-sama menyambut Hari Wilayah di Dataran Merdeka kerana di sana telah disediakan pelbagai aktiviti menarik untuk seisi keluarga.  Dan pada yang minat memancing pastinya boleh pergi ke Taman Tasik Titiwangsa untuk menyertai pertandingan memancing, berbasikal, berjogging, bersenamrobik dan sebagainya.


Pada kawan-kawan yang bekerja esok, selamat bertugas dan ceriakan hari anda.

Selamat Bercuti!! (satu hari je pun..bunyi macam nak pegi cuti panjang pulak)

3 comments:

wan nurul hezrina said...

selamat bercuti jugak=)nurul cuti hari wilayah putrajaya=)bolehlah lepak2 ngan anak2

Rahmah Ram Ram said...

@wan nurul hezrina: selamat hari wilayah wan... semoga ceria disamping yang tersayang.

:: Mrs.Eady :: said...

esok cuti...tido je la kat umh...heehhhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...