Sunday, January 15, 2012

Luncheon Seoul Garden

Assalammualaikum...


Habis beriadah di Shah Alam Go Kart Circuit terasa lapar dan dahaga pula. Anak anak bising nak makan sumting yang easi dan mudah dikunyah so En Habi decide to have and makan di Seoul Garden di Festival City, Setapak.


Seronok dan selesa makan dekat sini sebabnya orang tak berapa nak ramai dan melayu pun ramai makan di sini.


Pelbagai makanan yang kami ambil manakala si lil pwincess sibuk ambil air batu dan makan nasi goreng berulamkan raisin...hihihi tak senonoh betullah...


Alhamdulillah perut kenyang hati pun senang. So,  lepas ke Seoul Garden kami heading ke Bangsar bertemu dengan "saudara" kami yang dah lama tak jumpa.


Published with Blogger-droid v2.0.3

5 comments:

dyabunga said...

sedap ke makanan kat situ..kalau sedap nak try mkn kt situ jugak lah..

smilenajah93 said...

naak jugaaaa !!! hehee

kis said...

macam sedap jak...tapi jauh sngat lah kalo nak pi sana...

Rahmah Ram Ram said...

@dyabunga: makanan ala buffet style boleh pilih pelbagai jenis mknan spt daging,ayam, sotong dan sbgnya. Selain itu ada nasi dan lauk yg dh dimasak juga.

@smilenajah93: jom ke seoul garden......

@kis: selain di Festival City, setahu akak SG ada cwgan juga di Bangsar, Sunway, IOI Mall dgn OU.

Aziela said...

anak2 mesti suka kan.....

hmm..kena gie lagilah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...