Friday, December 30, 2011

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA

Assalammualaikum.......



Siapa yang tak kenal dengan blogger LULU CALDINA kan? Sebut aje nama semua kenal dan tak payah nak cerita pasal followers beliau yang rata-rata mempunyai sejumlah ribuan followers yang setia mengikuti perkembangan blog serta entri-entri menarik dari beliau saban hari.

Segmen kali ini Lulu menampilkan entri tentang mengapa beliau perlu meREVIEW blog anda (saya), dan tanpa berlengah lagi JAWAPAN saya ialah kerana:-


  • CIK LULU... Saya memerlukan pendapat serta nasihat dari semua peringkat pembaca samaada dari golongan  generasi muda (adik-adik), moderate dan professional (kalau ada yang sudi baca blog saya nilah) untuk dengan sukarela dan seikhlas hati meREVIEW blog saya mengikut kefahaman serta keserasian anda membacanya terutama bagi semua peringkat umur.
  • Selain dari CIK LULU meREVIEW blog saya, dapatlah jugak kawan-kawan yang lain menjoinkan diri bertukar-tukar link selain bertukar-tukar kisah dan cerita sambil mempromosikan blog-blog mereka dan juga blog saya.
  • Bukannya apa CIK LULU, senang bagi saya mengetahui apa yang perlu dan tidak saya lakukan ketika menulis dan langkah-langkah yang perlu diambil bagi saya untuk terus mengekalkan diri di dalam dunia penulisan blog.  
  • Selain dari itu ada jugak pekdah yang saya dapat dari kolongan bloggers professional (SIFU) dan CIK LULU, yang ada menitipkan tips-tips untuk terus kita (bloggers baru) bersemangat dan serta-merta dapat meningkatkan traffik dan sentiasa menerbitkan entri-entri yang bernas dan berfaedah agar dalam masa yang sama sentiasa menjaga hak dan sensitiviti sesetengah bangsa dan kaum.
Pada anda-anda yang berminat CIK LULU mereview blog anda silalah KLIK untuk joinkan diri.


JOM!!

4 comments:

gades pelik said...

tahniah..di review oleh blogger itu :)

gades nak ajak akk join GA..jom..gades tag akk :)

gades pelik said...

lupa gades mahu tinggalkan link

http://sigadispelik.blogspot.com/2011/12/hot-giveaway-by-wm-erlysa-athirah-madee.html

Gen2Merah said...

semoga kena review oleh Lulu ye..

anyway selamat menyambut Tahun Baru 2012.. Thanx sudi menjadi sahabat maya saya..

Lulu Caldina said...

Terima kasih sudi meluangkan masa join segmen ni..
Jom singgah Lulu-Pages tengok siapa yang terpilih..
[TERBARU]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...