Saturday, December 17, 2011

Jom Shopping Di JPO





WOW!!!


Bagi anda yang berada dan tinggal di Johor Bahru atau yang sewaktu dengannya dah dikira selamatlah ye.  Bagi kami-kami yang duduk dan bermaustatin di Kuala Lumpur ni kenalah meluangkan waktu kami bersama keluarga untuk pergi bercuti ke arah Selatan tanahair.

JPO atau lebih dikenali sebagai Johor Premium Outlet mempunyai segala-galanya.  bagi anda yang mempunyai citarasa mewah dan gila shopping, tempat ini adalah syurga segalanya.  Pelbagai jenama barangan dari pereka terkenal luar negara ada terjual di sini.  Sebut aje semua ada, tak payah kita bersusah payah menyeberang Tambak Johor untuk pergi ke Singapura kerana semuanya ada di sini.

Terdapat 70 jenama fesyen terkemuka antarabangsa serta butik outlet yang menawarkan penjimatan sebanyak 25 peratus hingga 65 peratus setiap hari.  Antara jenama terkemuka yang boleh di dapati antaranya Armani Exchange, Brooks Brothers, Burberry, Canali, Ermenegildo Zegna(betul ke eja), Guess, Michael Kors, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo dan Lacoste serta banyak lagi.  PJO berlokasi di persimpangan Lebuhraya Utara Selatan dan Lebuhraya Link Kedua menyediakan akses mudah dari Johor ke Singapura, malahan pemanduan dari KL hanya mengambil masa selama 3 jam sahaja. Beroperasi setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam.

Maklumat lanjut mengenai PJO dila layari SINI

So pada kawan-kawan yang KAKI SHOPPING, apa tunggu lagi....JOM KITA!!

2 comments:

Rara Shisa La said...

waa .. best nya .. cntik tmpat shopping tuu .. tgk bngunan je dah tau brang2 mesti mwah2 ..:)

Rahmah Ram Ram said...

@Rara Shisa La : rasanya kena sediakan duit yang banyak juga kalau nak bershopping di sini...kira dah macam berbelanja di Singapura la jugak ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...